![]() |
HP Nx6125 socket
Moze li u ovaj laptop koji ima socket 754 ici proc za normalno računalo znači da nema na sebi oznaku mobile? :chears:
|
Nadam se da si svjestan činjenice da je rashladni sistem u laptopima prilagođen mobilnim procesorima koji se debelo manje zagrijavaju od desktop verzija.
|
Znam to, znaci to bi bio najveci problem kod stavljanja tog proca, al sad mi je temperatura ovog mobilca u laptopu 75 stupnjeva a to je dost visoko cak i za neke desktop procesore...
|
Mislim da ti senzor laže.
|
Citiraj:
Desktop proc unutra nema šanse. Čak ti je IMO bolja solucija da clockneš sadašnji proc jer će opet puno manje trošiti nego desktop verzija. Sad, neznam dal imaš turiona unutra (jednog ili drugog) ili bartona |
Da, skužio sam da desktop verzije troše puno više mislim oko 80-90W pa samim tim i punjač ne bi izdržao vjerojatno... mislio sam ubaciti athlona ml 42 ili 44 ali me mogu naći nista takvoga... eh sad je pitanje kako ovo kloknuti riječ je o hp nx6125 sa Mobile AMD Turion 64 ML-28, 1600 MHz (8 x 200), jezgra procesora Lancaster-512 S754, jel to moguće i kako?
|
setfsb, clockgen + google!
|
ja sam nx6325 sa setfsb klokao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |