![]() |
Stranice za skidanje titlova
Zena me gnjavi vec mjesec dana da joj nadjem titlove za film Dear John:hitthewal:
Ljudi pomagajte!!! A i općenito neke dobre stranice za tilove da i ja sta ubodem:D Unaprijed hvala. |
Ja obično sa www.subscene.com skidam. Ako gledam s titlovima, onda gledam isključivo s engleskim, ali našao sam u par navrata da je bilo i naših među dostupnim titlovima. Probaj.
|
|
|
|
Za serije.
|
Citiraj:
|
Nije stranica ali je program koji pretražuje poznate stranice za skidanje titlova:Sublight
|
|
titlovi.com,podnapisi.net
|
i Skidam osobono od tamo i sve 5.:respekt:
I normalno ne moj očekivat da će izaći titl iste sekunde kad i Film / serija. |
Citiraj:
|
Za engleske titlove serija mi je definitivno najbolji http://www.tvsubtitles.net/, imaju jako lijepo sučelje i vrlo su ažurni (znam dok je zadnja sezona Dextera izlazila :) )
Sto se tice hrvatskih titlova, uglavnom s gorespomenutih podnapisa :) |
Na šta liče novi podnapisi. Juče tražim neki titl i totalno mi je sučelje shebano. Pretpostavljam da se žele širiti i sve, al mislim da je ovaj upgread korak nazad po pitanju lakoće korištenja.
|
ne znam di će,ali meni skinuti film automatski skida prijevod preko bsplayera tako više i ne tražim prijevode.
|
meni je ok ako ostanem 'dosljedan' i nastavim upisivat do kraja naslov koji mi treba, al ako kliknem na pop up 'hint' za film koji tražim, tu mi stranica redovno smrzne. nije big deal, al živcira pomalo.
|
Citiraj:
a i koliko sam primjetio bazira se na naprednim filterima,dakle imas ljevo pored polja za unos,tamo odaberes sve filtere i on izbacuje... inace koristim podnapisi i titlovi.com za mene dovoljno,vishe manje sve nadjem :D |
skinite si najnoviji BS Player, automatski nalazi titlove za svaki film/seriju kad ju pokrenete i to na svim jezicima...
|
Neki gledaju filmove na TV-u preko media playera tako da im je tvoja preporuka beskorisna.
|
Kako je moguce izolirat titlove koje bsplayer skine . Ja sam ih uspio naci ali su u nekom skroz cudnom formatu i nemoguce ih je prebacit u .srt.
|
Citiraj:
|
Problem je sta ne spremi barem ne meni .
|
Namisti u opcijama da spremi pa nece biti problema ;)
Meni jedino ide na zivce sto se Splayer, koji je imho bog medju playerima sto se tice kvalitete prikaza i zvuka za hd materijal, neda podesiti u vidu odabira jezika titlova.. Uvik povuce 3 razna suba, obicno to bude engleski, portugalski i neki "pitaj boga koji" arapski ili nesto sl.. Inace skidam sa podnapisi.hr ili divxtitlovi... Srry na ot. |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3J/pX/Wmlpmex/bsplayer.jpg klikni desno od HRV i napravi remove onih jezika kojima ne općiš...:D |
Propali podnapisi.net!!! Od danas više ne postoje :( išao sad skinuti jedan titl i neugodno se iznenadio...
|
ili je možda danas 1.4 a ?
bolje da danas preskočim net i razne šale. Navodno se i naša presjednica Kolinda oženila sa papom. |
Ma katastrofa - na kraju ćemo se vratit na skidanje svega makar i viška čisto da se nađe.
Dobijem sad ideju povuć nekako sa skriptama cijele prijevode-online :D. Nikad ne znaš :(. |
Stranice za skidanje titlova
Citiraj:
Haha to mi nije palo na pamet, ali znam da vec duze vrijeme im banneri stoje prazni i nisu uopce imali oglasa bas, a spominju financijske probleme na obavijesti...daj boze da je sala! Citiraj:
Ako izradis takvu skriptu salji odmah :D |
Dok imamo titlove dot kom nije greda :amen:
|
a ja sam pomislio da bude netko pustio van konačno kakav plugin za kodi koji skida titlove sa prijevodi-online.org
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:28. |