![]() |
Locate32 - nova verzija
Dakle izasla vec davno nova verzija tog nezamjenjivog toola pa stoga preporucam da odmah skinete novu vreziju jel ce vam olaksati zivot^2.
dakle pretrazivac fileova na disku. najzanimljivije je to sto je sada napravljen drugaciji nacin osvjezavanje baze pa je stoga sada taj posao prakticki sada napravi instantno. zaista reporucam DL i mozete zaboraviti na glupi "Search"!!:D http://www.uku.fi/~jmhuttun/english/softwares.shtml |
Jesi ti malo zabrijal ili je ta nova verzija negdje skrivena :D
Zadnja je iz 23.1.2005. |
eh cuj vidis da si dobro procitao s razumjenvanjem prvu recinicu skuzil bi da sam napisal da je davno izasla.;)
ma ono stavio jel sam bas danas isao skinut da vidim jel ima kaj novog kad skuzi da kasnim vec skoro pol godine. a uostalom ova je verzija MRAK!!!:D :D |
LOL pa daj si slozi account na betanews.com i stavi programe koje volis na watch listu pa bus dobil mail svaki put kad izadje nova verzija :cool:
|
ah je.. pa ni to onda fora. a bas i ne patim za najnovim programima uostalom kad neke izadje ko bu nasel fix za njega ;-)
ovak je bolje sjetis se nakon mjesec dana propustis par verzija i ustedis par megi prometa. bas malo gleda koliko prometa delam sa modem i na kraju bu ispalo da sam sa modemom skinem 1.5 gb mjesecno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:25. |