![]() |
umrla mi grafička
sunce moje malo,popizdila i baca artifakte.sad me još zanima dali vrijedi onih 300-400 krznenih razlike :
ASUS AX800XT/TVD ili je ok GECUBEX800XT:o : giljotin uh što mi se lijepo šareni :fuming: |
Re: umrla mi grafička
Citiraj:
XT ti je negdje od 3500 na gore, ovisno o dućanu. |
Ma web cam imam i netreba mi niti ta,netreba mi nikakav bundle znači bolje neka druga a ne ASUS
|
Citiraj:
Ovo LR znači Lite Retail:D Što će reći da je dobiješ u maloj kutiji umjesto vrećici:) Na PE frekvi dela normalno sa stock coolerom. Za nekaj više trebaš bolji hladnjak. I to ti je to. |
Re: Re: umrla mi grafička
Citiraj:
pomeni vrlo dobra kupnja ko imas te novce.... |
ak imaš para uzmi asus isplati se
|
lol kak se isplati dat skoro 1000 kuna vise za istu karticu sa kamerom koja mu netreba jer vec ima jednu... ?
|
Zasada najbliži ovoj gecube-ovoj-sada radim na club3d mx400 ;) zvijer ljuta.Usput da Vam nešto kažem o dvokomponentnom Zalman ljepilu,pasivnjake sa memorije nekad(uredu većinom ćak)skineš njih a nekad i cijelu kockicu išćupaš-provjereno,jedinstvena prilika mi bila za isprobati: suicide
|
Citiraj:
I još mi ostane za Žuju:) Je da je lijep bundle-ali ovo kaj dela M-san je deračina, gledam malo razliku vani između Asusa i drugih grafa i tu-deračina. |
Damir, a da malo razmisliš o 6800 GT?
Osim ak nisi ko Jelc, da bi rađe ostario sam na pustom otoku nego GeForceicu vozio.:D :rolleyes: :p |
Citiraj:
:D :D :D Osim toga tko kaže da nisam nikad imao Nvidiu??? Imao sam jednu MSI MX 2. |
Citiraj:
nego buš ti prodal to ili kaj ? kaj nema interesenata? |
Citiraj:
|
I sada vozim nvidiu mx400:D
Hvala ne ,nova će u svakom slučaju biti ATI -SLI nemislim radit,a shaderi trojka su isto ko i web cam dobiš i onda vidiš da to netrebaš zasada-dakle dvije prednosti Nvidie kod mene gube važnost i ostaje ono pravo X800XT.Eh da Sam Fischer pa vidiš da sam ovo stavio na ATI dijelu foruma-znači odmah sve rekao: cheers2 |
Gotovo-naručeno,sad još samo slatke muke,tj.čekanje da stigne(ponedeljak,utorak)
ASUS AX800XT/TVD jedne nisu dobavljive,druge ovo,treće ono tako da ću ipak imati još jednu web cam:beer: |
i, kolko si para dao zatu zvijer?
kad stigne odma benchevi gogogo slikice etc :D a ne ko jelc :D kao slikice cim padne mrak, ono tjedan dana proslo i nista :D :rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mi Žderonje znamo kaj je bitno.:D A onda me je Mitzek zajebal i posudil Corsaira pa sam se počeo s tim igrati i zaboravio na slike... |
Ma nema problema, samo kako smanjiti slike na 102 400 bytes jel Vam dovoljno da slikam u manjoj rezi,ili šta već trebam?imam digitalni fotoaparat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:12. |