![]() |
gdje naručit tipkovnikcu sa HR slovima
u pitanju su razno razni modeli laptopa jel zna itko
jer kolko vidim po ebayu su sa US layoutom jel postoji mogucnost da mozda kojim slucajem oni mogu naštampat te tipke |
U lokalnim ovlaštenim servisima možeš naručiti nove tipkovnice sa HR layoutom. Nisu čak ni neke bijesne cifre u igri.
|
Citiraj:
|
hehhe, pa naspram cifri sa ebaya bogami ove u servisima jesu bijesne
prije godinu dana me je frajer u makro miktu trazio oko 300kn....da mi naruci novu........sto je u potpunosti neprihvatljivo |
naruci preko ebaya i onda ju odfuras na stampanje . pitaj na pm ak neznas gdje.
|
300kn pa to je skroz ok cifra.....imas tipkovnica koje kostaju dosta vise
|
Citiraj:
pa za stolni kompjuter ti je tipkovnica oko 150kn solidna |
heheheh>D........ljudiiiiiiii.....skupo je tooo>D hehh.....trazim nesto da je otprilike ko naq ebayu--..to mi pase i to mi je ok,imam ja vremena cekat..........pa necu placat tipkovnicu 3 puta skuplje........a isto joj gtreba da dojde narucivo ja sa ebaya ili narucivo servis od pitaj boga kud:D
|
Molio bih savjet:
Trebam izmijenit tipkovnicu na laptopu asus a6f - link Volio bih stavi HR tipkovnicu, ali ne znam koji je servis. Hvala EDIT: pronašao sam na netu, da je ili senso ili msan. provjerit ću još njihove stranice i obratiti im se mailom |
|
Citiraj:
ako trebaš štampanje HR znakova na tipkovnicu možeš to obaviti u zg, slova se štampaju kao original, ne naljepnica. Lik radi u Savskoj u Zg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:09. |