![]() |
Internet trgovina -molim savjet.
Tražio sam na njuškalu PS3 i naletio sam na zbilja povoljnu cijenu PS3 250 GB za 1657 kuna. Kada sam pokušao kontaktirat prodavatelja javio mi se neki stranac sa boravišnom adresom u Velikoj Britaniji adresa www.ukdata.com i nudi po toj cijeni dostavu konzlole putem FedEx-a.
Sada me zanima da li je netko kupovao od njih i kakva su vam iskustva preko takvih stranica. Jel to možda obična prevara? |
To je scam stranica, znači kupiš nesto i to ne dobijes, a lova ode lopovima
|
Tako sam i mislio, jer u njuškalu su napisali da su iz "Zagreba", a telefonski broj počinje sa 020 i taj naravno ne postoji u telefonskom imeniku.
|
I vjerojatno si masne pare platio taj poziv...:fuming:
|
nemoj se iznenadit kad ti stigne racun za telefon veci od te cijene konzole...
|
Sva sreća nisam zvao nego sam poslao upit preko mail-a.
|
neznam zasto uopce njuskalo dozvoljava takve brojeve :S
|
I ja sam poslao danas upit za Dell Inspirion za 2500 kuna sa dostavom, ali je korespodencija prekinuta kad sam zatražio plaćanje pouzećem. Sumnjiva stvar. Pogotovo adresa u Dubravi.
|
Čudno nestali su sa oglasa.
|
Još su im tu oglasi. Za PS3, sony Vaio i Dell. Bolje je platiti više i kupiti u normalnoj trgovini.
|
Tako će i bit na kraju ako ništa barem zbog garancije.
|
Pizdeki jebeni. Naručija sam bija iPhone tako preko oglasa iz Engleske, platija unaprijed Western Union-om, ali naravno ništa.
pa sam lijepo napravija prijepis mejlova, potvrdu western uniona, otiša u London, pokuca na vrata i pod prijetnjom policije dobija mobitel i novce. A nakon toga ga svejedno prijavija policiji. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44. |