![]() |
Hacknuli links forum
Ojte na links forum vidjet kaj budale rade. No comment. :rolleyes: . Koji idioti.
|
Srbi su Hacknuli (navodno) Janicin sajt, pa su naši objavili njenu sliku na Partizanovom sajtu(il CrvZvezda, nisam siguran, sam sam tak čuo).
Il tak nešt, uglavnom: hehehehehehehehehehehehhehehe! :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p |
:clap: :clap: :clap: :clap:
|
Fakat se vidi kak su ti srbi primitivni... :rolleyes: . Mi u europu, oni u mongoliju. :p
|
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group
Tko im je kriv kad imaju ljene admine :p...2.0.13 je izasao prije par dana...:) |
IceFisherman thinking......
Icefisherman kopa po starom kofčegu i razmišlja :
kam sam k vragu del onu atomsku kaj mi je prije par meseci h dvoriste pala gamad , kaj njim je links kriv zakej nisu recimo Hgšrot-u to napravili:rambo: |
Re: IceFisherman thinking......
Citiraj:
LOL, dobra ICe |
Lik koji je to hakira je DaniloC ili Danilo Cvjetičanin, najobičniji noob/lamer kako oćete koji koristi tuđe exploite za hakiranje foruma. Uglavnom idiot koji je predmet ismijavanja na ex-yu defacing forumima. Njegova slika;
http://cromodders.zobje.com/d.jpg Btw hakiran je i hackerov forum od strane istih pi*duna. Tako me nerviraju, sje/aću i ja njih večeras :grrr: |
tako je; pamti pa vrati :D
|
|
Lik je faca. :D
|
Jučer sam malo surfao po forumu odakle je taj lik i samo sam pizdio. Da znam taj zanat porušio bi mi sve stranice. :rambo:
|
idemo mu ponuditi nekakvu žensku ko mamac
recimo treba dojti h zagreb na jelačič plac ponoci ak ju oce i slicno a onda ga mi primimo pa mu uguramo hard u gubec ( nekakav kaj se jako grije) , naravnamo mu njušku sa 300W Chiftecom i na kraju mu gurnemo ponos u upaljeni TT vent na makimalnom broju okretaja :rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
hint: java scripting 101 & heavy load of spam. :D |
to nije aleksandrova slika... bar tak aleksandar kaze... mozete ga nac na ircu, neznam tocno server al nesto sa krjesnica...
|
|
Citiraj:
|
to mu je MSN
|
Fleks kako mu misliš shebat komp?
Ako ti triba nešto imam ti ja velik broj radova iz VB-a :D Ako imaš nekakvu zamisao, lako ju ostvarim :D |
Citiraj:
|
whopsy :) ovo gore nije aleksandar nabavit cu vam pravi msn sutra
|
Sad im ne otvara ni home page:mad:
Ako neko ima kakve vodiče za hakere početnike nek pošalje na PM. Revenge:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:19. |