![]() |
Hitno...
Pozdrav svima...
Evo trebam jednu veliku uslugu, nek mi neko posalje poruku s brojem od osobe s nickom "masni"... Trebam ga hitno, sad krecem u ZG i necu imat pristup internetu pa bi molio da mi netko poslaje njegov broj na 098/504-607. Hvala... |
Rado bih ti pomogao, ali nemam njegov broj. Ajde masni javi se čovjeku. :)
|
Hehe, ma sve ok...
Javio se je, evo ovog trena sam udomio njegov 2.4C, pivu nismo stigli popit jer se meni zurilo, ali stizem ja s motorom cim se vrijeme stabilizira tak da ti pijaca ne gine... ;) |
Citiraj:
boli tebe, sad imas pilu, a ja doma gledam u rupu na matičnoj ploči i vec mi je malo zao...:gringo: sad moram kemijati sa kompom od cure dok ne kupim novi proc (covjek dolazi iz krizevaca i to bas za vikend kada si nemrem kupit novi proc...:grrr: ) nema veze, budem izdrzao...:D ajde recni, onda se fakat javi kad dolazis, ja moram platiti :beer: :beer: |
Citiraj:
Ma javit cu ti se ziher, racunaj sredinom 4-og mjeseca, onda krecem po hrvatskoj s motorom... Pozdrav, uzivaj! P.S. Ne kuzim kakve veze ima tvoj nick s tobom, ja sam ocekival nekog malo punijeg lika... :D |
Citiraj:
kada sam bio u stilu svog nicka...:D ok, sto se tice cuge, vidimo se...:beer: P.S. ako ces drzati proc na 3.0, onda ti je dosta i defaultna voltaza (barem je meni bila - 1,525V), do 280 FSB mi je bilo dosta 1,575V , a za ovo dalje budes vidio... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pasivni čitač dotične grupe.:D
|
Citiraj:
|
Poznat si mi po 120km/h.:rolleyes: :clap:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:54. |