PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Hitno... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=18263)

Renci 05.03.2005. 10:56

Hitno...

Pozdrav svima...
Evo trebam jednu veliku uslugu, nek mi neko posalje poruku s brojem od osobe s nickom "masni"...
Trebam ga hitno, sad krecem u ZG i necu imat pristup internetu pa bi molio da mi netko poslaje njegov broj na 098/504-607.
Hvala...

Bran 05.03.2005. 11:02

Rado bih ti pomogao, ali nemam njegov broj. Ajde masni javi se čovjeku. :)

Renci 05.03.2005. 17:18

Hehe, ma sve ok...
Javio se je, evo ovog trena sam udomio njegov 2.4C, pivu nismo stigli popit jer se meni zurilo, ali stizem ja s motorom cim se vrijeme stabilizira tak da ti pijaca ne gine... ;)

masni 05.03.2005. 17:46

Citiraj:

Originally posted by Renci
Hehe, ma sve ok...
Javio se je, evo ovog trena sam udomio njegov 2.4C, pivu nismo stigli popit jer se meni zurilo, ali stizem ja s motorom cim se vrijeme stabilizira tak da ti pijaca ne gine... ;)

jesi upogonio ZVIJER, ha...???:D

boli tebe, sad imas pilu, a ja doma gledam u rupu na matičnoj ploči i vec mi je malo zao...:gringo:

sad moram kemijati sa kompom od cure dok ne kupim novi proc (covjek dolazi iz krizevaca i to bas za vikend kada si nemrem kupit novi proc...:grrr: )

nema veze, budem izdrzao...:D

ajde recni, onda se fakat javi kad dolazis, ja moram platiti :beer: :beer:

Renci 05.03.2005. 18:59

Citiraj:

Originally posted by masni
jesi upogonio ZVIJER, ha...???:D

boli tebe, sad imas pilu, a ja doma gledam u rupu na matičnoj ploči i vec mi je malo zao...:gringo:

sad moram kemijati sa kompom od cure dok ne kupim novi proc (covjek dolazi iz krizevaca i to bas za vikend kada si nemrem kupit novi proc...:grrr: )

nema veze, budem izdrzao...:D

ajde recni, onda se fakat javi kad dolazis, ja moram platiti :beer: :beer:

Hehe, ma svira ko violina... :cool:
Ma javit cu ti se ziher, racunaj sredinom 4-og mjeseca, onda krecem po hrvatskoj s motorom...
Pozdrav, uzivaj!
P.S. Ne kuzim kakve veze ima tvoj nick s tobom, ja sam ocekival nekog malo punijeg lika... :D

masni 05.03.2005. 19:37

Citiraj:

Hehe, ma svira ko violina... :cool:
Ma javit cu ti se ziher, racunaj sredinom 4-og mjeseca, onda krecem po hrvatskoj s motorom...
Pozdrav, uzivaj!
P.S. Ne kuzim kakve veze ima tvoj nick s tobom, ja sam ocekival nekog malo punijeg lika... :D

sada vise nema veze, ali je imao prije...hint, hint...:D

kada sam bio u stilu svog nicka...:D

ok, sto se tice cuge, vidimo se...:beer:

P.S. ako ces drzati proc na 3.0, onda ti je dosta i defaultna voltaza (barem je meni bila - 1,525V), do 280 FSB mi je bilo dosta 1,575V , a za ovo dalje budes vidio...

Emissary 08.03.2005. 10:42

Citiraj:

Hehe, ma sve ok...

Jesi li ti renci sa hr.rec.motocikli?

Renci 08.03.2005. 12:43

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Jesi li ti renci sa hr.rec.motocikli?
Yes, I'm, and you are? :D

Emissary 08.03.2005. 13:37

Pasivni čitač dotične grupe.:D

Renci 08.03.2005. 13:48

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Pasivni čitač dotične grupe.:D
Ma i ja sam ljen pisati, tu i tam bas kad mi se da nekaj napisem, ja se radije odem voziti... :cool:

Emissary 09.03.2005. 11:43

Poznat si mi po 120km/h.:rolleyes: :clap:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:54.