![]() |
an7
kaj moram napravit nakon stavljanja pasivnog zalmana na an7 da mi maticna ne tuli jer ventilator za norbridge nije zastekan? di se to kaj postela?
|
dajte ljudi recite kak ste to rijesili vi na svojim nf7-s. mislim da je isto na nf7-s i na an7 kaj se toga tice
|
Koliko se sjećam isključi se u BIOSU. Imaš zadnji BIOS?
|
imam. a di tocno, trazio sam po biosu al nisam znal kaj tocno trebam nac da bi iskljucil to
|
meni nije tulila ploca kad sam maknuo zujalicu:)
|
Citiraj:
samo kad nije bilo venta na procu a koliko vidim po manualu (pisan za neku stariju verziju biosa) ni nema opcije za zvucno upozorenje o pogresci na ventu za northbridge |
kak je onda meni tulila danas. odstekal zam zujalicu i pocela je tulit odmah, sad neznam kaj napravit. ima ko mozda kakav savjet a stvarno bi je se htio rijesiti te zujalice. makr uopce nije glasna od vulcana 9 se ni ne cuje al svejedno.
|
a cuj u biosu mozda ona opcija warning kada ventilator otkaze,neznam saad kak pise,cpu cooler fail ili tak nekaj,stavi na disabled:)makar je meni enabled ali svejedno ne zuji,a ako tak ne uspije onda novi bios:)kaj drugo!ili spoji zaruljicu da ti svijetli:)
|
naso sam kaj treba diseblat. u adwamce cmos features ili kak se vec zove taj izbornik treba diseblat quick power on self test i onda ne tuli dok odstekas zujalicu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:42. |