![]() |
Laptop sa atheros wifi oko 4000 kn ?
Pozdrav laptopomajstorima!
Eto htio bi laptop sa atheros wifi-om, da je dual core po mogucnosti, trazio sam po netu, al nisam nasao nista takvo. Molim vasu pomoc ! Hvala |
Zašto baš Atheros? Nisu ni Intel ili Broadcom loši.
P.S. Acer eMachines ti imaju Atheros čipset za wlan. |
Da,i mene je bas zacudilo zasto bas Atheros? Ajde prvo nam odgovori zasto,i jel bas mora biti taj WLAN ili moze i drugi?
Jer ima puno dobrih laptopa za 4k kn a sad je glupo da WLAN odlucuje hoce li se taj uzeti ili ne,a i na dosta stranica ni ne pise koji je WLAN u laptopu. |
Ma u biti i ne treba bit taj, moze i broadcom, zbog ovog sam gledao da mi bude kompatibilan sa ovim ovdje
Inace mi se ovaj svida, http://www.superbit.hr/Prijenosna-ra...ypage.tpl.html ali koliko ja vidim ima Wireless 802.11b/g/Draft-N LAN a za njega ne pise bas da je kopatibilno. |
Kupi laptop koji ti najviše paše + ovu karticu i nema sretnijeg od tebe :)
Evo razlike između te Airlive 1700USB i kartice iz laptopa. http://www.pohrani.com/f/19/Zy/mY75cot/untitled.jpg |
@Facelessone E vidis ovo mi se bas svida, mozda i najbolje rijesenje, hvala za link.
Mislite li da je ovaj acer dobar ? |
Facelessone --> koji je čip unutra?
|
RTL8187L. Za "testiranje" wirelessa ko beba :)
|
Citiraj:
i nisam bas najzadovoljniji zvucnicima, malo mu lijevi krci al vjerujem da je to od pojedinog do pojedinog uredjaja, a mozda su i driveri u pitanju. inace masina je odlicna sto se tice performansi, stavio sam mu na njih windows 7 64bit i leti sve. eto ako te jos sto zanima mogu ti ja iz prve ruke rec. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam nažalost.
Mislio sam naručit s ebaya alfu i onda sam ugledao ovo i pomislo kak bi to mogla biti ista stvar :D Neznam kolko je alfa jača. Ako će mi ikad ovo biti pre slabo (a neče) uzmem si malo jaču antenicu i gotovo ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:11. |