![]() |
megaupload
Zanima me iskustva ko koristi isti,za besplatnu verziju,koliki je upload ako nemam account.
I u kojem vremenskom razdoblju se može napraviti upload. |
Meni ide na max i up i down (oko 4GB prometa po 1 IPu)pa tako da vise preferiram MU nego RS. Ako si otvoris besplatni racun onda ti skine vrijeme cekanja s 50 na 25 sec. Nijednom mi se jos nije dogodilo da nisam mogao skidati neki file zbog radi neke blokade ili vec cega.
|
To znači da mogu jedan divx staviti bez problema,ako sam dobro shvatio,jer na RS mogu samo 200MB po uplaudu.
Nigdje sam pročitao da se može najviše staviti 1024MB,a ti kažeš 4GB,što je još bolje. E da ,koliko dugo može datoteka stajati gore i dali limit prilikom downloada,kao RS. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve ti pise u FAQ od Megauploada.
Najbolje ti se besplatno regati, pa mozes koristiti MegaManager i uploadati fajlove do 2GB. Ali to mogu skidati samo Premium clanovi, svi ostali mogu do 1GB. 200GB je ukupni limit na Free racunu, a nemas dnevnih limita, jedino je taj limit od ukupno 200GB (za upload). |
ok,fala
|
ako mislis zaradjivat preko MU-a mozes slobodno otpisat a ako su drugi razlozi go for it
|
MU je bog i batina naspram jadnog rs-a ..hebote ovdje na MU 8 linkova(8gb) za skidat a na rsu ~40 -.-
|
Citiraj:
a + tko ti je kriv sto ne zelis platit 40 kn da skidas bez ogranicenja. razmisljaj ovako da se svi prebacimo na mu on bi bio sranje a rs bi bio odlican ... ne mozes yebat a da ne udje |
..... i dobijes na MU istu stvar kao na RS samo zadrzis tih 40kn u đepu.
|
i sa premiumom imas ogranicenja ..ffs..ti bolje prouci rs..rs je bio prije ok al sad je govno kakvog nema.
|
uploudao sam nešto na megaupload,i kad kliknem na taj link pojavi se ovo
The file you are trying to access is temporarily unavailable. šta napravit |
proradilo
|
@fle_ki
nešto glume s tim u zadnje vrijeme, a rješenje si već otkrio, pričekati par min do par sati |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |