![]() |
Koji vent za stari Chieftec 350W?
Propjevao je vent na jednom starijem napajanju. Radi se o Chieftecu od 350W starom cca 3g. Napajanje mi je sasvim dovoljno (za komp u vikendici), pa ne bih kupovao drugo nego samo zamijenio vent. Tako nešto nikad nisam radio pa me zanima koji vent točno treba kupiti. Da mi je PSU pri ruci, raskopao bih ga sam i potražio informacije, ali nije mi taj komp ovdje. Vjerojatno se radi o 12cm ventu. Htio bih da je što tiše, ali ne bih da bude skuplje od 50kn.
Pitanja: - Na što moram pazit kod kupovine? - Koji vent uzeti? - Ima li Chieftec konektor ili ću morat prespajat žice? - Ako da, čime? hvala, pozdrav |
Ako se radi o cheiftecu gps350eb-101a, onda to napajanje ima konektor (2 pina). Mijenjao sam vent unutra i kad sam stavio drugi, nije se htio pokrenut radi premalo struje/napona na konektoru napajanja. Tako da obrati pozornost na vrijednosti koje pišu na original ventu i da takve ili sa skroz malo odstupanja budu na novom ventu.
|
Ne znam o kojem se točno napajanju radi, jer mi nije pri ruci, pa ne mogu ni vent pregledati. U tome i jest problem. A ništa. Neću moći to ekspresno riješiti.
Hvala. |
Ja sam kod svog fortrona samo presjekao 2 zice,izolirao.Stavio sam novi vent i izvukao kablove van i spojio na hardcano i preko toga kontroliram.Ti mozes isto napraviti i spojiti izravno vent na maticnu ili slicno.
Izbor venta prepuštam nekom drugom,nisam u tom điru. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |