![]() |
najbolja socket A ploča?
bitno mi je da ima giga-lan, sata i dobar clock, cijena je manje važna.
kakve su epox-ice, čuja sam da je bilo nekih problema s biosima? imali gdje više uzet lanparty-ica? |
ABIT NF7-s v2.0 definitivno.Uopće nemoraš dalje tražit.Kladim se i da je ova najpopularnija među vlasnicima AXP proceva.
|
DFI Infinity
|
@ Mental Harakiri
di ima uzet tu infiniticu? |
imas u nobilisu i u linksu!infinitica je hebena ploca!
|
Svi forcaju tog DFI-a,cuo sam da je Lan Party OK,ne znam,nisam radio s time,ali ja se drzim starog,dobrog ABIT-a :gringo:
|
News,oglasi,Burza,forumi....internet!
|
Re: najbolja socket A ploča?
Citiraj:
glede Epoxa: Iskustva sa... |
DFI je definitivno naj što se AMDa tiče (i socket A i A64)...govorim o overclockingu
kad govorimo o defaultu onda su sve manje više iste za običnog forisnika i pri odaberu treba gledati onu koja ima fićure koji vam trebaju (npr. GLan ili dual-lan, veći broj SATA konektora i slično) btw ako nekog zanima imam ja Epox 8RDA3+ za 400KN...pa svratite do tržnice za detalje (kad je giga već spomenuo rabljeno ;) ) |
gleda sam u linksa i nema više dfi-ica uopće.
je li tko ima ovu NF7-S2G? |
@ dautanecII
Kaj ti nije malo visok napon na procu?? mislim 1,875V nije malo...Kolka ti je temp. u max-u? |
> CyRuS
pa je,ali nece na 1,85V na 11x200,lijen je :D nakon 2 sata COD (u mrezi) dosao mi je na 62! pa sam ga ipak spustio na 10x200 i 1,85 u biti taj mi je prelazno rijesenje ka mobilcu,a onda ce bit druga igra! ;) btw.na 1,8V i 10x200 nece se ni upalit,fakat sljuka :grrr: |
I kolko ti komp radi vec na toj voltazi?
Edit: Mislim, ipak je za Bartone default 1,65V, ne bojis se da bu se spržio ili crko sam o sebe? |
Citiraj:
|
@ dautanecII
kad ga budeš prodava, javi se. inače nemoj ga dugo držat na tim voltažama, meni je prijatelju isti otiša na 1,825v. |
Citiraj:
kaj se tice prodaje,vec imam ponudjaca,ali cujemo se! ;) |
sigurno su imali vodeno na njemu.
ako propadne prodaja, obavezno se javi. :beer: |
vozio mobilca na 2.1V u eksperimentalne svrhe...zračno hlađenje + mobilna klima :D
|
Citiraj:
Znaš kaj sam ja radio, kad sam bio sam doma, neki dan, otvorio širom prozor, a vani -2 stupnja, i tak držo pol sata i kantu navuko ispod prozora.:D :D :D A ja sjedio u jakni i cipelama. Dogurao do 203*13 (ušo u windowse), poslje sam moro radit clear cmos, pa mi se više nije dalo. Temperature su bile oko 25 za proc i 15 za chipset. Koja sam ja budala.:D |
Citiraj:
|
mislim da je cifra bila 2725MHz (@2V , povećanje nije pomoglo...to mu je bila granica)....a najviše što sam vidio na forumu je napravio Isus (2760MHz ako se ne varam)
|
mislim da je "svjetski rekord" s mobilcem 15x236=3,540MHz! (dusik :D ) DFI Lan party i "samo" 2,1V
kaj rec,AMD rulz! :gringo: |
Citiraj:
|
nije fora imat veci clock nego je fora imat veci fsb,uglavnom rijetke ploce i kojekakvi modovi pomazu u tome,znam da je jedan lik sa XS-a imao 292Fsb,a sad jer na nf7 ili infinity neznam tocno,a i naravno mobilac je odapeo na 2.1V
|
ovo niej vec updejtano pitaj boga kolko al vrijedi pogledat,vidi se ko je gazda:)
LINK |
Citiraj:
|
FSB sam najviše vozio 257MHz (1:1) :D :D :D
dalje nije mema htjela :) |
Citiraj:
cini mi se da cu morat na nekakvu "konkretnu" memoriju! :gringo: |
JA svog vozim na 1.875 a temp je 48-50 idle.Al neće da ga nateram na više od 200fsb da ga jebem.Probo sam na 12x200 na 2.1V al nije htio.Nisam više htio da ne krepe.Sad je 11.5x200 i gornja voltaža(1,875).Ploča je abit NF7-S v2.0.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |