![]() |
ne radi mi neke internet stranice..........
ovako, imam jedan problem! neke mi internet stranice jednostavno ne rade!! npr. sa www.rapidshare.de mi se samo otvori bijela stranica i piše "done". ili neke stranice nekih clubova, i foruma, piše ono standard "the page is not avaiable offline"..bla bla lba...
(kod svih frendova radi normalno) pokušo sam sve i svašta: isključio firewall, prčko po internet options, stavio na low internet protection i sva sranja al ništa!!! isključio nod32, al ništa!:fuming: molim pomoć! jer mi neke stranice stvarno trebaju:rambo: |
a kaj koristiš ? IE , Operu ......
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da bi ti onda trebalo delati , ko zna kaj se je instaliralo u taj IE ak nebu i u Operi delalo javi tu .... |
pogledaj da li ti je mozda u File meniu IE-a ukljuceno Work Offline
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzmi MOZILLU :beer: |
Citiraj:
|
znaći, nema više spasa sa IE:confused: :D :rambo:
|
Citiraj:
mozilla i opera su ZASAD safe... jer cim se i oni rasire, pocet ce pizdarije i za njih (posebice za mozillu posto je open source) |
Citiraj:
http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=10800 Citiraj:
lastan: nogiraj ga i nađi si novoga koji koristi head&shoulders. ovaj vjerojatno ima i uši. :rolleyes: |
Meni sa IE normalno otvara tu i sve ostale
|
Citiraj:
|
e da kad smo ko opere, skinio sam si novu 7.54 verziju i kad hocu na gmail otic javlja mi da mi nije ukljucen active x, da ih ukljucim u ie-u. a gledao sam u njemu i sve u vezi active x je ukljuceno. wtf?:fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:44. |