![]() |
BIOS update brickao ASUS A9RP - HELP!
Laptop je ASUS A9RP - link
Nakon updatea na zadnju verziju biosa laptop se više ne pali. Tijekom flashanja se na kraju pojavila poruka "BIOS succesfully updated", no tu se smrzo, nije reagirano na ctrl+alt+del, niš... Nakon gašenja i paljenja odbijao se upaliti. Isključio sam ga iz struje, maknuo bateriju, otvorio, izvadio bateriju na ploči, pričekao neko vrijeme i ništa. :hitthewal: Ako itko ima ikakav help... pomagajte :D Ako se netko bavi recoveryem biosa, ili zna dobar servis, ili slično dobiva masivan :respekt: i čevape/burek i naravno kompenzaciju za odrađeno :chears: |
RMA i reci da jednostavno je umro.
|
Citiraj:
|
Onda ga odnesi u Msan na servis i izbroji par molitvi onom gore da ti račun ne bude solidan.
|
Odnesi u neki servis koji se bavi laptopima, prije naravno pitaj mogu li ti to riješiti pa provjeri kod više njih koliko bi te koštalo...
Sad naravno ovisi o satnici koju ti nabiju, ali pošto ne moraju tražit problem i ne bude neka cifra. Recimo 200kn... Ja sam se pravio pametan kad sam to napravio na jednom laptopu pod garancijom pa su me skužili i bljuno 2 radna sata 450kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |