PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Svijet-medija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=180654)

svijet-medija 02.03.2010. 14:15

Svijet-medija

Poštovani

U suradnji sa PCekspert timom odlučili smo svim članovima PCekspert foruma ponuditi 10% popusta na sve xoro dvb-t prijemnike te Belkin scart kabel.
Akcijski popust vrijedi do kraja digitalizacije televizijskog programa.

Popust se može ostvariti u svim našim poslovnicama (popis poslovnica možete vidjeti na ovom LINKU) ili kupovinom na webshopu. Prilikom kupovine u poslovnici potrebno je samo naglasiti da dolazite sa PCekspert foruma I na blagajni če vam dati 10% popusta, ukoliko kupujete preko webshopa kontaktirajte našeg webshop administratora te mu napomenite da ste kupac sa pcekspert foruma tako da vam možemo dati dodatan popust (dostava za iznose iznad 1000kn je besplatna) dostava za dvb-t je cca 50kn u cjeloj Hrvatskoj.

DVB T uređaji LINK

LINK

SCART kabel LINK

Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno nas kontakirajte.

Srdačan pozdrav

Jelc 02.03.2010. 15:14

Kuponi za popust (onih 75 ćuna:D) ?

Codiac 02.03.2010. 15:18

uz taj kupon se dobije još 10% :=)

pravi deal :)

ivand123 02.03.2010. 18:24

Jel ovo 100% da nije neka šala? Da nebi bilo dođeš tamo i kažeš da si s pc eksperta i da imaš popust 10% a frajer te blijedo sa ? iznad glave gleda.

nino 02.03.2010. 18:37

Protestiram. Posto smo se mi u Istri vec digitalizirali, dali imamo 10% na nesto drugo. :D

domis 02.03.2010. 19:42

mrš, imaš trst :D

svijet-medija 02.03.2010. 21:30

Stvar je sto posto sigurna pošto ja na forumu zastupam svijet-medija d.o.o. da stvar nije istinita ovaj topic nebi stajao tu.

Što se tiče dodatnih popusta sve dodatne akcije budemo pravovremeno objavili na forumu (uz sukladnost pce tima).

The Pill Man 03.03.2010. 20:25

Citiraj:

Protestiram. Posto smo se mi u Istri vec digitalizirali, dali imamo 10% na nesto drugo.
I ja protestiram što sam dobio 75KN a ne 200KN pa me niko ne hebe ni 1%.:fuming:

Codiac 03.03.2010. 21:40

a cuj posalji konkretan upit siguran sam da se moze nesto dogovoriti :)

svijet-medija 06.03.2010. 11:08

Poštovani

Uz neslužbeni frimware za Xoro 7500 možete snimati na usb medije LINK

VAŽNO prilikom update-a uređaj nesmije ostati bez struje jer če biti neupotrebljiv. Za pogreške nastale flashanjem uređaja nepriznaje se jamstvo.

coconut 06.03.2010. 11:39

Citiraj:

Autor svijet-medija (Post 1587793)
VAŽNO prilikom update-a uređaj nesmije ostati bez struje jer če biti neupotrebljiv. Za pogreške nastale flashanjem uređaja nepriznaje se jamstvo.

Ozbiljno? Nećete vjerovati, ali i za matične ploče važi isto. Sreća pa mi to nismo znali bez vas.
btw, za greške nastale flashanjem ORIGINALNIM TVORNIČKIM BIOS-om, VAŽI jamstvo.

tech 06.03.2010. 13:10

Citiraj:

Autor svijet-medija (Post 1587793)
Poštovani

Uz neslužbeni frimware za Xoro 7500 možete snimati na usb medije LINK

Citiraj:

Autor coconut (Post 1587817)
Ozbiljno? Nećete vjerovati, ali i za matične ploče važi isto. Sreća pa mi to nismo znali bez vas.
btw, za greške nastale flashanjem ORIGINALNIM TVORNIČKIM BIOS-om, VAŽI jamstvo.

:fiju:

Codiac 07.03.2010. 00:05

coconut u cem je problem ?

rendula 07.03.2010. 00:22

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1588374)
coconut u cem je problem ?

Izgleda da mu se Svijet Medija iz nekog razloga nekad zamjerio.

bego2 07.03.2010. 02:41

uff ovo treba iskoristit :D

RAUL 07.03.2010. 05:12

Citiraj:

Autor svijet-medija (Post 1584415)
Stvar je sto posto sigurna pošto ja na forumu zastupam svijet-medija d.o.o. da stvar nije istinita ovaj topic nebi stajao tu.

Što se tiče dodatnih popusta sve dodatne akcije budemo pravovremeno objavili na forumu (uz sukladnost pce tima).

Znaci Istra odjeb:lol2:....lijepo, lijepo.

coconut 07.03.2010. 08:21

Čisto za informaciju, ja u Svijetu medija nisam nikad kupovao pa mi se nisu ni imali čime zamjeriti. A nisam ni ljubitelj MSI i Sony proizvoda koje oni prodaju.
Kad smo kod flashanja. Na koji će način prodavač utvrditi da je netko flashao uređaj neoriginalnim firmwareom kad uređaj ne radi? Tko mi to uspije dokazati, ima :beer: od mene. Meni se više čini da se prodavač pokušava ograditi od toga, a kako još daje link na neslužbeni firmware, u nekom kutku moga malog mozga upalila se lampica za alarm.
Paranoični scenarij: dođeš i kažeš da si foruma i tražiš popust na uređaj. On ti ga da i zapiše da si forumaš. Nekoliko dana/tjedana kasnije dođeš s uređajem koji ne radi, on pogleda u komp i vidi da si sa foruma. I onda dobiješ odhebenicu jer na forumu ima link za neslužbeni firmware kojim si ga flashao (iako možda nisi). S jedne si strane dobio 10% popusta, a s druge si popušio ostatak od 90%. Kome ovo zvuči kao dobar deal?

Codiac 07.03.2010. 11:33

Citiraj:

Autor coconut (Post 1588469)
Čisto za informaciju, ja u Svijetu medija nisam nikad kupovao pa mi se nisu ni imali čime zamjeriti. A nisam ni ljubitelj MSI i Sony proizvoda koje oni prodaju.
Kad smo kod flashanja. Na koji će način prodavač utvrditi da je netko flashao uređaj neoriginalnim firmwareom kad uređaj ne radi? Tko mi to uspije dokazati, ima :beer: od mene. Meni se više čini da se prodavač pokušava ograditi od toga, a kako još daje link na neslužbeni firmware, u nekom kutku moga malog mozga upalila se lampica za alarm.
Paranoični scenarij: dođeš i kažeš da si foruma i tražiš popust na uređaj. On ti ga da i zapiše da si forumaš. Nekoliko dana/tjedana kasnije dođeš s uređajem koji ne radi, on pogleda u komp i vidi da si sa foruma. I onda dobiješ odhebenicu jer na forumu ima link za neslužbeni firmware kojim si ga flashao (iako možda nisi). S jedne si strane dobio 10% popusta, a s druge si popušio ostatak od 90%. Kome ovo zvuči kao dobar deal?

ako hoces u ducanu ti flashaju taj firmware bez beda i imas garanciju na njega cist normalno. :) . Isprobano iz prve ruke.

Ovo je imho defoltno ogradjivanje.

Hele 11.04.2010. 09:57

Ponavljam necije pitanje, da li uz 10% popusta mozemo iskoristit i kupon 75kn?

Codiac 11.04.2010. 22:31

mozes.

svijet-medija 04.05.2010. 11:07

Srdačan pozdrav

Los Sam 24.07.2010. 17:44

Vrijedi li popust za sve dvb-t prijamnike ili samo za navedene na webshopu?
Naime, bio sam u vasoj poslovnici u Karlovcu i prvo su rekli da bas i ne znaju za taj popust. Zatim sam objasnio o cemu se radi pa su rekli da se odnosi samo na proizvode na stranici, a takvih gotovo da ni ne drze. (Drze uglavnom Strongove jer im se kao ne isplati imati siroki asortiman i time je recimo Xoro gotovo u potpunosti izletio).
Dodatno je objasnjenje da se popust ne primjenjuje kod prijamnika koji su vec na akciji makar nisu bili voljni dati popust niti na ostale.
Želio bih odgovor jer ste dobili prostor za oglas na ovoj stranici radi popusta, a sada ispada da kada se zeli nesto kupiti s popustom onda se traze "rupe" da se to ne ispostuje. Nije do tih 10% koliko do principa.

svijet-medija 26.07.2010. 09:31

Poštovani

Popust vrijedi na uređaje navedene na našoj stranici, nažalost poslovnica u karlovcu je franšiza te oni imaju internu politiku vođenja trgovine (zato imaju više stronga nego xoro-a)
Najjednostavnije riješenje je da izaberete bilo koji uređaj sa naše web stranice i kupite ga preko webshopa.
Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte.
Srdačan pozdrav

svijet-medija 21.09.2010. 10:05

Poštovani

došlo je do manjih izmjena vezano za popust on se nadalje odnosi na sve XORO uređaje.

Srdačan pozdrav

borny 29.10.2010. 21:41

Citiraj:

Autor svijet-medija (Post 1735339)

Srdačan pozdrav

A koga to da kontaktiramo?
Profil na PCE imenom svijet-medija?

Kada već službeno zastupate Svijet medija d.o.o. (barem tako tvrdite), bio bi red predstaviti se imenom i prezimenom.
To bi trebalo vrijediti za sve koji se ovdje tako predstavljaju (hint HGspot i Mihaela Bajkovac).

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16.