![]() |
izvrsna usporedba svih drajvera 3.2-5.1
evo nabasao sam na definitivno najbolju i najdetaljniju usporedbu ATI-jevih drajvera dosad
uspoređeni su drajveri od 3.2 do 5.1 u gomili bencheva i igara a osim toga su navedeni poimence svi bugovi i problemi, te dobitak u performnsama prisutni sa svakom verzijom drajvera izvrsno dakle pošto je bilo dosta rasprave koji su drajveri najbolji i zašto ovo će možda razjasniti neke stvari uz napomenu da je ovo rađeno na 9800pro ali generalno vrijedi i za X800 seriju iako bih volio vidjet nešto tako za X800 kartice isto tako treba uzeti u obzir da noviji drajveri korste A.I optimizacije što im donosi određenu prednost posebno kod korištenja AF http://www.3dcenter.de/artikel/catal...ibervergleich/ |
Korisno i već viđeno ovdje :beer: . Na kraju teme.
|
ah sorry onda sam malo zakasnil:D
no kako god bilo mislim da ova odlična usporedba zaslužuje zasebnu temu poradi lakšeg snalaženja |
A kaj me briga za ATI???
Otvaram novi podforum za S3:D :D :D |
Citiraj:
a taman kaj nije došla jeftina club 3d X800XL:) |
Citiraj:
Metar snjega... Pa me nije bilo da se pozabvim prodajom, budem ovaj tjedan. bdw-malo sam skeptičan prema onom "jeftina", baš me zanima koliko će biti. |
Bilo bi bolje da si dao na kineskom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koliko sam ja čuo doći će oko 2300kn.. :rolleyes:
|
Citiraj:
btw, kak to da na pcekspertu jos nije izletila recenzija x800XL? par na pci-e? |
Citiraj:
|
krivi smjalić sam stavio... ovaj sam trebao stavit..:beer: :D
|
Ovak deca:)
Stvari stoje ovak: King-GECUBE 3200, ASUS 3600-3700, a to je fakat guzičarska cijena:( Ostali još nemaju osim Autronica koji svoju cijeni nemalih 3700 kuna... Alji:D U Senso su došle PCI-E X800XL Club3D za 2500 ak se plaća gotovinom. To je fina cijena za grafu sa 16 pajpi. A bogme ima i VIVO:clap: Za nevjerovat, Club3D je čak stavio u kutiju i PowerDVD i PowerDirector 3DE, i Colina 04... Zamzung 2ns, 256MB, dual DVI. Možete tri puta pogađati tko je prvi kupio :D :D :D |
Citiraj:
:D Jel dobro pumpa frejmovve ili ebeno dobro?:p |
Citiraj:
tolko si bio ushićen da me nisi stigel ni nazvat da javiš kak radi nova grafa:D a kaj sam ja govoril da će club 3d biti pravi hit :) znači čak i VIVO i prilično dobar bundle za tu cijenu fenomenalno trenutno je ta grafa čini se definitivno best buy bez konkurencije ajd da čujem do kolko ide jezgra? do kolko memorija? ja sam onu powercolorovu digel do 440 stabilno više nije išla |
Gura ta grafa igre fino, milina jedna:)
Nisam je ništ išao naclockavati, samo sam je digao na 440/550, nek tak malo dela pa ćemo dalje vidjeti. Ima dodatno napajanje izvedeno kao onaj dodatni 12v konektor koji se ubode u matičnu. I ko za vraga opet kupim grafu kojoj vent svijetli...nemrem vjerovat:D Uf, kaj sam sretan kaj je ponovno ATI-ca u kompu, kad se navikneš na ATI iscure ti oči kod dužeg rada sa S3. |
Citiraj:
pa više od 440 niti ne ide za nekaj više će ti trebati bolje hlađenje baj d vej koji je cooler gore? jel bučan? jel sličniji onima na x800xt ili onom sranju na x700? znači ipak ima dodatno napajanje ma kak god okreneš to je super grafa za te novce a još dolaze i AGP varijante baj d vaj gledal sam na sajtu od club 3d-a ima i druga jefitnija varijnta bez dual dvi i vivo |
Citiraj:
Cooler je kao na XT. Nije tak jako bučan. Vidio sam ja model i sa 1.6ns, ova je sa 2.0ns memorijom. Ma, za sad sam jako zadovoljan:) Fino dela, da se malo i clocknut, ima VIVO... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajde, oce te slike vise? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:02. |