![]() |
Kako? Cel 1,3
Kako ocat Celerona 1,3 , matična je gigabyte GA-6VTXE-A
http://www.cws.net.au/GIGABYTE/6vtxe.html |
odeš u bios i dižeš FSB:clap:
|
.....da, naravno
kad bi postojala u ovom biosu opcija za to :( |
Citiraj:
|
Ej,
bas sam malo gledao i vidio da si ubrzo tvog tulca na 1820.... e da te pitam, jel to A-stepping ili B? i koje si sve modifikacije radio (ako si radio)? I da li ti je ram PC133 ili 150? |
Citiraj:
na proc sam stavio ARTic silver 5, i Artic cooling copper silent 2. iznad je 80x80 vent koji direktno puše u njega, a sa strane blowhole da bi izbacio topli zrak van.... temp se vrti u idle oko 45 C a na max loadu 48 C. postavke su: FSB:SDRAM:PCI:FREQRATIO 133:133:33 FSB/SDRAM/PCI FREQ(MHZ) 140/140/35 VCORE 1.80V ako ti treba još nešto slobodno pitaj :) |
da, da... mislio sam na tA1 verziju-tu imam ja.... :rolleyes: taj BIOS si skinuo sa one francuske stranice, sta ne? jesi radio voltage mod i sl stvarcice? koji ram imas i koje napajanje? eto to je to sto me interesira... i ako mi mozes rec kad si i gdje kupio tB1 verziju proca..
Tenx :) |
Re: Kako? Cel 1,3
Citiraj:
Bilo je već tu na forumu o tome riječi, potraži malo. Moraš imati i malo sreće da tvoj 1,3 hoće raditi na 1,73. |
Citiraj:
taj tB1 sam otkupio sa frendovim tA1(nadoplatio mu 50 kn), on ne voli clockat pa mu je svejedno:) |
e da, samo da napomenem da sam ja svoju tA1 reviziju vrtio na 1755 mhz! potraži malo slike koje sam prije 2 mjeseca stavio baš u taj thread:)
|
Opet da te pitam: jesu li RAM-i PC133 ili PC150? I di su ti te slike? Ja pokusavam nac al nigdje ne vidim nis slicno tome sto si rekao...
|
Citiraj:
|
ej, ma daaa... kuzin sve to... al koji ti je tip RAM-a? Pretpostavljam da iams PC133, al ipak bih volio znat ako imas PC150. To lako pogledas sa Everestom ili AIDA32
|
Citiraj:
ja imam PC133 |
Bio je onaj KingMAX PC-150 ali je bio skuuuuup ali sa njim je tB1 išao bez greške na FSB 150 i preko ... ako je proc naravno bio doooobrooo hlađen, je Tulac mrtav hladan ali sve ima svoe granice, pa čak i Tulac :D
|
ako netko slucajno zna di u Hr kupit PC150 ram (moze i rabljen) nek mi javi..
|
Citiraj:
|
1 privitaka
evo do kolko je išla moja revizija tA1 dok ju nisam frendu dao!
|
podrzava, podrzava... bez brige :)
|
Re: Re: Kako? Cel 1,3
Citiraj:
ima ko neki link za modane biose? neda mi se guglat |
Ako imaš Lin-Lin adapter probaj sa njim petljat po voltažama imaš na netu 1001 shemu šta koji spoj pinova da ...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:17. |