![]() |
Logitech X-540
kupio sam te zvučnike, raspakirao ih, rasporedio po sobi, spojio(ono: zeleno u zeleno, crveno u crveno etc...) ali zvučnici nerade
tj. čuje se zujanje ali se ne reproduciraju nikakav zvuk:fuming: imam asus p5q-e matičnu na koju sam uključio zvučnike (drajvere sam reinstalirao) sad, zna li tko u čemu bi moga obiti problem zvučnici izgledaju stvarno lijepo i volio bih što prije čuti neke pjesme iz njih:D |
Šta je to na toj ploči,koja zvučna,ADi?!
Audio: ADI AD2000B 8-channel High Definition Audio CODEC - Support Jack-Detection, Multi-Streaming, and Front Panel Jack-Retasking - Coaxial/Optical S/PDIF out ports at back I/O - ASUS Noise-Filtering Jesi namjestio sve u Control panelu,kako od windowsa,tako i u ovom od zvučne,5.1 mod? U BIOS-u sve provjerio,da je HD na Enabled i slično? Trebalo bi raditi,zvučna ima Jack-Detection funkciju,sama bi čak trebala prepoznati ovisno koje zvučnike spojiš,način rada. Odspoji ih,i otvori softver od zvučne,onda ih spoji opet,da vidiš jel funkcionira. Ako ništa drugo spoji bar sub i dva prednja pa probaj 2.1 način pokrenuti, da vidiš radi li to. |
hvala, u biosu nije bio enablean HD audio :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |