![]() |
A8N-SLI Deluxe mitovi ili?
Sad sam upravo pročitao test 939 ploča na pcekspertu skojim se "definitivno" ne mogu složiti imam dotičnu oloču već više od mjesec dana , i kako su došli novi BIOSI pogtovo 1.04 ploča mi je mrak , a i s uključenim c&q ja je redovito i uredno overclockiram!
Nikad se neruši a radi po cijeli dan k tome sve snima savršeno ? am i crazy? |
Nekad se ovdje bolje forumisalo!!!
|
pa kad vec klokas, napisi koji napon i na kolko klokas sa svojim promjerkom...
|
Ne klokam ju previše jer imam amd cooler koji ide sa cpu-om ali ide za mene sasvim ok(220 na 1,45v) a napon se stabilizira ako ga manuelno postavimo!
|
220???
jel to 2200MHz ili 9*220 ??? |
9*220 gdje ću više s amd coolerom
|
Citiraj:
43-45c u "leru":) I to sa tvorničkom "žvakom"... |
Ti nisi normalan! :) Na kojoj ploci?
Citiraj:
|
Koga ti to pitaš ?
|
Pa Jelca, digao je sa 10 x 200 na 10 x 250 sto mi se cini puno za tvornicki hladnjak.
|
Citiraj:
|
Skuzio sam i sam poslije, na nekom drugom postu :) Svejedno mi se cini niska temperatura i veliki clock.
|
I kakva su vam iskustva s pločom . jesu tako loša kao što kažu recenzenti pc Eksperta?
|
Citiraj:
Ti procevi se jako brzo ugriju i moraš im obezbijediti kvalitetno hlađenje ako hoćeš stabilan sistem. Čisto sumnjam da bi sa tim hladnjakom bilo stabilno pri toj frekvi i voltaži na duže vrijeme... |
ja sam isto klokao da vidim koja mi je temp...na 11*225, 1,55V....i temp mi je bila oko 38-39st....što mislim da je čist ok...
|
Šta mislite kako će ti naši 64 AMD-i izdržati
nalet ovih novi 64 bitni Pentiuma imaju puno keš memorije? |
Moj 3200+ athlon 64 ide na 2.4 na 1.5V bez problema a na 2.5 se vec rusi jer mu je to preslabi napon,a necu veci stavljat jer imam box cooler i temp pri opterecenju je oko 55
|
Ha ha kako novi člak pokaza ASUS nije baš 48%!!!
|
Procitah ovaj test 939 ploca i zanima me koju mi vi savjetujete za frenda. Nece se baviti oc-om.
Steta je sto sve ove ploce ne podupiru DDR2 memoriju. Znate li vi kakav model da podupire DDR2? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |