![]() |
Generator dima
Sigurno ste svi vidjeli onaj dim na pozornicama ,u disku.
Mene sad zanima kako se to može napraviti ako neko zna ali da stane u komp i da nije preveliko? |
Re: Generator dima
Citiraj:
|
Re: Re: Generator dima
Citiraj:
|
Daj pitam ozbiljno.
Bio sam našao nešto na netu no nije to to |
Princim poga je jednostavan. Grijač + posebno ulje=puno dima.
I to ne stane u komp. Kaj plave ledice više nisu dovoljne ili... |
A oni mist makeri za akvarije...
|
imo je frend to dok se ko klinac bavio modelarstvom ili maketarstvom, kajaznam. izrađivao je cijela naselja, kuće, crkve, dućani... i imao je taj generator dima koji je simulirao požar koji su kao vatrogasci gasili. nemam pojma ko je bio proizvođač maketa al izgledalo je opako. generator je bio malih dimenzija pa smo ga jednom ko balavanderi iskoristili dok smo prizivali duhove. al su curice vrištale...
|
Re: Generator dima
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.hardforum.com/showthread....8&page=2&pp=20 ima i video za smoke kurcic :) |
quote:Originally posted by RAK
Princim poga je jednostavan. Grijač + posebno ulje=puno dima. I to ne stane u komp. Kaj plave ledice više nisu dovoljne ili... stane u komp. ako oces dokaz. doom 3 kuciste. http://www.hardforum.com/showthread...08&page=2&pp=20 ima i video za smoke kurcic Pa baš zbog toga i pitam! |
ja imam generator dima iz nekog roboticha kojeg sam se uzasavao ko' klinac :D
radi na 3V, zakon dimi, mali je. i ne dam ga nikom :D |
Citiraj:
|
Jel može koja sklika?:D
Da vidim kako to izgleda |
dajte mi par dana.
|
ma kupi si onaj glade mikrosprej kaj sad reklamiraju na teveju. radi na baterije, ispušta oblačiće dima, komp ti ne smrdi...
|
Tražio sam u čhipoteki i nema.
Dajte ozbiljno pitam |
a ti ispadni faca pa moddaj taj glade mikrosprej. da radi na 5v i ispušta oblak gustog dima
|
Budem pokušao neke iskemijati.
Ak niš drugo uzet ću neki kontedzator od 5V i šiknut ću ga na 12V pa nek se dimi!:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:45. |