![]() |
Enhace napajanja
Zanima me kakva su vasa iskustva sa Enhance napajanjima, konkretnao sa 520 vatnim???
|
Bas i mene zanima, i da li ima 24 pinski konektor?
|
Re: Enhace napajanja
Citiraj:
|
Koliko su tiha enhance napajanja?
|
Re: Re: Enhace napajanja
Citiraj:
|
Re: Re: Enhace napajanja
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Enhace napajanja
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Enhace napajanja
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Enhace napajanja
Citiraj:
|
Enhace radi za QTechnology ne obrnuto.
|
Htio sam uzeti tagana, ali ga trenutno nema u linksu, da li je enhance ens-0252a, 520w, eps 12v, dual fan dostojna zamjena? Koliko je tiho?
I da li mu nesto fali da bi potjeralo: CPU AMD Athlon64 3200+, socket 939, Winchester mbo dfi lan party ut nf4 ultra-d A-DATA KIT Vitesta, DDR 500 MHz, 2 x 512MB Seagate ili WD, 160 GB 8MB, S-ATA150, 7200 VGA PCI-E LEADTEK PX6600GT TD pioneer dvr-109, 16x, dual layer ± recording floppy:) |
Tiho ti je enermax noise taker, 485w na vise....
|
Nema ga trenutno u linksu a i da ga ima 869 kn!
|
A kao tagan je bio jeftiniji.....
Skupo je znam,,, to je prvo i zadnje kaj sam tak skupo kupil:D Al mi fakat nije zal... |
Pa nije jeftiniji ali nema ni njega, ni enermaxa a navodno je enhance dobar, al' me zanima koliko je glasan jer imam vodeno pa ne zelim da mi napajanje buci.
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Enhace napajanja
Citiraj:
|
@ Denis : Ne znam tko za koga radi, ali na onom 400W Enhanceu sam našao ispod Enhanceove naljepnice QTechnologyevu, pa sam išao logikom zašto bi netko tko proizvodi napajanja najprije stavio tuđu, a preko nje vlastitu naljepnicu.
Što se tiče izbora napajanja, pogledajte Sharkoone SilentStorm, to su Enermax NoiseTakeri pod drugim imenom. Imao sam ih prilike vidjeti, tako da je ovo iskustvo iz prve ruke. Što se tiče 520W Enhancea, nije baš tiho, ali ima suludo dobre voltaže. Isus vam može reći više, on ga ima. |
Sad sam skocio na http://www.sharkoon.com/all_eng.htm i tamo uopce nema specifikacija o naponima, strujama...
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:08. |