![]() |
Cooler i napajanje??
Kupio sam bartona 3200+ i malo ga clocko pa bi kupio novi cooler i napajanje.
Uzo bi CoolerMaster Jet 7 i neko kvalitetno napajenje. Dajte mi preporuku? |
cooler definitivno zalman,sad ovisi kolko oces dat para ali Al-Cu uzmes i mir,a napajanje,nisi nam reko konfu cijelu ali pretpostavljam da neki fortron 350w ili chieftec 360w odraduju svoj posao kak treba,a mozes i chiefteca 42ow i onda si stvarno miran;)
na kolko ide 3200? |
Nikako ispod 420 W chieftek ak vec kupujes (cim si vec clokal, znaci da ti i ovo napajanje kaj imas je vise manje dosta)
A ak oces dosta tiho i jako...onda bus moral kesu malo vise razrijesit... |
Re: Cooler i napajanje??
Citiraj:
To sam ja imo i grdno se zajebo. Bakreno podnožje je ok, al ona turbina, kolko je to glasno... Badava i potenciometar. Treba stavit na 5V i potenciomentar na minimalno, onda se može raditi... E,da do kolko ti ide taj 3200+ i jel verzija sa 333mhz FSB ili 400? |
@ Sam Fischer
nema bartona 3200+ sa 333 sabirnicom. @ Sp@wN nemoj jet 7+ ni u snu, ja ga imam u jednoj kanti (bučan cooler, a ne hladi). rađe uzni vulcana 12+ pa ga drži na 7V bolje će ohladit a neće bit toliko bučan (bija je i usporedni test ovdje na PC-E). a ako imaš malo više love i ako ti stane u kućište uzmi zalman 7000 al-cu. |
Barton je sa 400 mhz fsb-om. Radi na 2365 mhz (215*11). Grije se dost, oko 60 je temp. pod opterecenjem.
Imam smartbox napajanje od 400w al nemam bas povjerenja u njega, pa cu nejvjerojatnije uzet nekog tagana ili nest u tom rangu. Problem je sto ja bas nemam gdje kupit kvalitetan cooler jer zivim u bj i nemam bas preveliki izbor trgovina (Kvark i Iq). Pa sam primoran birat između jet 7 i Thermaltake Volcano 11+. sad sta je od tog bolje? sory na predugackom odgovoru. |
coler master i TT hm ,TT:D nekad je bio i TT 12+ u kvarku?!
ak mos njega nabavit mirna bosa:beer: malo je veci al kad ga zavrtis na maxi:D vidis sta znaci snaga hihih...sala jet je jako glasan,a ne hladi tak dobro....a tt se da regulirat...a uz to a je i amd preporucio barem je bio vulakans 10+:D svi ce ti rec TT |
TT Volcano 12+, ako uspiješ nabavit. 50 C full load na 2,2 GHz.
|
Upravo samcdošo doma, kupio sam Volcana 11+ Xaser Edition.
Neda mi se sad stavljat, budem sutra pa javim kak dela... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:20. |