![]() |
problemi sa stranicom i googleom
pozdrav !
neki dan sam sredio jednu web stranicu. napominjem da stranica radi ko po loju, offline i danas hostano i online sve radi ! dakle, s te strane sve radi. pokusao sam naci stranicu preko googlea, no on ne nalazi nista. cijeli link upisem u njega, nista. ime stranice i naziv tog necega i nista. sasvim desete stvari nalazi. hostano je kod posluha, .com domena. direkt odlazak preko linka na stranicu radi ali ne i preko googlea jer je ne nalazi. mozda malo glupo pitanje i glup slucaj, ali sam novi na ovom dijelu pa ne kuzim neke stvari savrseno. i, jos me zanima kako ubaciti hit counter na stranicu. skinuo sam .php i sto god pokusam (readme itd.) ne uspjevam ubaciti gore. niti kako je opisano niti po nekoj logici, nista ne radi. zahvaljujem unaprijed ! :chears::chears: |
Google--->SEO
Uglavnom, moraš "zamoliti" gugl da te indeksira. E sad kako, ima milijun načina, no nijedan te nebude odma na vrh rezultata doveo.:) |
Citiraj:
koliko sam skuzio, treba proci neko vrijeme da se to indexira itd. a, s obzirom da je danas tek stavljena u pogon.. sve ok ! uploadao sam ona sranja da "brze" indexiraju i dalje je cekanje. rijesio sam i brojac. tako da... case closed ! hvala na ovoj informaciji ! :respekt: :chears::chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |