![]() |
Windows 7 x64 - kopiranje s internog HDD-a na vanjski HDD ili stick
evo kao sto sam naslov kaze, prilikom kopiranja s harda na bilo koji usb ili vanjski hard pojavljuje se sljedece http://f.imagehost.org/t/0413/dasdas.jpg
znaci konstantno kao kopira fajl na stick al nikako da ga prekopira, any help? |
Jel postoje službeni drajveri (chipset) proizvođača mobo za W7 x64 i jesi li ih instalirao ili voziš na onome šta su sami winsi instalirali ?
Nadopuna: Postoje službeni drajveri. |
na onima sam od win7, ali do neki dan je sve uredu bilo s kopiranjem i sad se nes zablesao, probao sam s defregment disc, i kopiranje s total commanderom, noramlno mi radi presnimavanje na komp ali s kompa ne!
|
Vidi kako se taj stick ponaša na nekom drugom kompu.
Probaj na drugom kompu (ako s njim uredno radi) prebacit korisne fajlove na taj komp > format sticka > vratit fajlove. |
hmm, vidi stvar je da nece presnimit ni na jedan stick ili prjenosni hard, neki je softwerski problem a ja ga neznam rjesit!
|
Novi drajveri za chipset, ne znam zasto se svi tjese sa tim "generickim" drajverima od w7.. Zayebi to!
|
instalirao najnovije drivere za chipset, i ista stvar, katastrofa, neznam s cim mi se to os kolje! ajmo dalje ideje
|
Možda ti je brzina pisanja na hard užasno spora....
Probaj skenirati disk za bad sectore. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:21. |