![]() |
Mp3 player se kupuje...
Pozdrav
konacno sam sredio da mogu postati na ovaj forum, nece mi na hinet poslati mail da mogu postati... :confused: Pozdrav svima... ;) vidim da se ovdje o svemu raspravlja pa se nadam ce cete i meni pomoci. Naime kupujem mp3 player sa hard diskom. I sad mi se svida iRiver h320. Cijena je i kod nas i u SLO ista, ali kad povratim ddv onda mi je jeftinije za 400kn, pa me zanima da li se isplati tamo uzimati? ja sam iz Medimurja, a do Ljubljane mi je oko 150km. Rekli su mi da je garancija u SLO dvije godine, pa se nadam da je i tu tako. Pitao sam Tihomira @ Links kolika je cijena kod njih, ali tek ce sutra probati saznati. Uglavnom da li to kupiti tamo ili ovdje? najvise me muci da se ne pokvari... btw ima li netko mozda iRIver mp3 player? iskustva? hvala svima i pozdrav |
why no one anwsers???
|
strah ti je opravdan - ako ti taj mp3 player crkne moras potegnit u sloveniju garancije radi
ukratko izracunaj kolika ti je razlika tu i u sloveniji pa izracunaj sve rizike (kvar, carina ...) i usporedi ovo dvoje |
razlika je 250-300kn... znam da je bolje ovdje uzeti, ali nitko mi jos nije rekao da ima garancija na dvije godine. A u sloveniji je 2 god. Pitao sam Nobilis, Infocor... Diskon 24 se ne javlja, a Links ga jos nema. Znate jos neki ducan gdje je ispod 2600kn?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:20. |