![]() |
Najuredniji radni stol ikad viđen!
http://www.ammar.org/foutoir.jpg
:clap: :clap: :clap: |
Holy shit...
Taj nije pol godine izašo iz sobe, i ima jedno 130 kg.:D |
OMG
|
Ma bjazi. To je samo nabacano za potrebe slikanja....kako bi inace monitori bili onako cisti? :D
|
...oke, sad mi je malo lakse...ipak nisam jako ovisna o kompu...ima i gorih od mene...loool:D
:) |
Jebo ga - taj "pije" više Cole od mene :)
Al isto mislim ko MadBoy, to je fkors smao sad bezveze nabacano radi forsanja :P |
: baad :
|
a ja sam mislio da je moj najneuredniji...
|
LOL
|
: baad : : baad : : baad :
|
čini mi se da ovaj ili več boluje od osteoporoze ili uskoro bude boloval od toga jer nadam se da svi znate da je koka kola štetna za organizam a pogotovo za kosti u koje se taloži neznam točno kaj iz nje ( čini mi se da ugljični dioksid or something like that ) kaj na kraju izaziva vrlo jaku osteoporozu :rolleyes:
and becouse of that pijte SOK i FRUTEKE :p |
Citiraj:
Ice nemoj da te moram reći da piješ samo fruteke ovim mojim zagorcima. Inače nevjerujem da frajer ima toliko cole kraj kompa. Da me jebeš bacil bi ju več u smeče |
bjelina monitora bode u oci.... to je tip opljacko neki kontejner.... moj monitor je bio kremast, cokoladan od prasine....
|
moj stol je 10 puta gori :D
|
:beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Escherichia Coli rules!:D :rolleyes:
@Ice - Ne kaže se fjutek, nego pivo ;) Ali vi ne pravite vino? :D |
Citiraj:
ali kak sam več jenput rekel , kad se škvadra napije uvek mora biti neko trezan da ih s lokalnih graba van potegne i da ih doma odnese :rolleyes: :D |
Citiraj:
Da se nađe:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
: lol2 : : lol2 : : lol2 :
Ako 500 litara nije dovoljno za jednu godinu, ne znam šta je. U nas se piju i neke druge stvari osim vina.:D :beer: |
mislis 500 litara vina ili *khm* vina, gdje je khm=tonu secera i 300l vode :D?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom dođi pa probaj.:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:12. |