PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Postavke za TV-out (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17784)

gbabic 19.02.2005. 22:54

Postavke za TV-out

Neka mi netko kaže kako da podesim TV sliku na svojoj Radeon9600PRO, jer kako sada stoji filmovi su mi negledljivi kad ih prebacim na TV (slika narezuckana, slova prekrivena zeleno-rozim šarama...).
Koju rezoluciju? refresh? Driveri?
Thnx!

gogo
gbabic@vip.hr

ćiber_manija 20.02.2005. 00:33

Bilo bi ti najbolje da ih spojiš preko cincha.
Ja imam tako spojeno i slika je odlična!!!
Pomogučnosti nemoj spajat s cincha na SCART nego cinch cinch

Freek 20.02.2005. 00:36

Mislim da je najbolje spajat s-video na s-video najbolja slika.
Probaj pogledat kako ti out na tv namješten u propertisima.
Jel s-video,composite video. I probaj promijenit Pal/ntsc i druge formate.

ćiber_manija 20.02.2005. 11:16

A ja sam spajao preko s-video na scart i slika je bila crno bijela ili neka blijeda, ovako preko cincheva će dobitit najbolje rezultate i to može napraviti na skoro svakom televizoru

Freek 20.02.2005. 11:29

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
A ja sam spajao preko s-video na scart i slika je bila crno bijela ili neka blijeda, ovako preko cincheva će dobitit najbolje rezultate i to može napraviti na skoro svakom televizoru
To ti je zbog toga što nisi pravilno namjestio out u propertisima za Tv. Trebi si stvait composite vide , il samo s-video. I meni ude crno-bijela al kad ovo podesim nema nikakvih problema. Probo sam na Sony 82cm, s-video na s-video i s cinhcevima.
Jednostavno je bolje kad je direct s-video.

gbabic 20.02.2005. 12:02

Spojeno mi je S-video na scart. Drugih mogućnosti i nemam.
Ima par rezolucija na kojima mi je slika dobra(1280*1024 i vise), ali mi onda nedostaje dobar dio slike, uključujući i titlove.
Šta da namjestim u propertiesima?

Freek 20.02.2005. 13:21

Citiraj:

Originally posted by gbabic
Spojeno mi je S-video na scart. Drugih mogućnosti i nemam.
Ima par rezolucija na kojima mi je slika dobra(1280*1024 i vise), ali mi onda nedostaje dobar dio slike, uključujući i titlove.
Šta da namjestim u propertiesima?

Probaj za početak ovako. Otvoriš properties i klikneš na onaj drugi monitor i stisneš "expand on this monitor" I kakva ti je onda slika??

Hido 20.02.2005. 15:50

stavi na theater mod i radi 100 % ,
odi u overlay , te na clone mod options ili kak vec pise (svaka ver.ima drugacije i podesi si ...
driveri su omegini

gbabic 20.02.2005. 17:14

Kad odem na overlay i clone mode options, sve opcije mi budu nedostupne i piše: These overlay settings are only available in dual controller clone mode and not in extended desktop. Gdje da to namjestim? Do sada sam uvijek gledao filmove u extended desktop.

gbabic

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54.