![]() |
Linux za Acer Aspire One 110
Evo trebam neki savjet kako da instaliram neki linux na acer aspire one 110 ( MODEL S 8GB + 8GB) jer su mi win xp prespori. Koju verziju linuxa da instaliram i na koji način.
Važno mi je da mi internet radi ok , znači explorer , youtube i facebook. sve drugo nije bitno |
Ja na onom najmanjem Asus eee cudu vrtim Ubuntu Netbook Remix i zadovoljan samTM (Debian based i sve sto ide s njime). Mozes ga bez ikakvih poteskoca instalirati pomocu UNetbootina ako nemas opticki pogon...
|
reci mi ima li nešto bootabilno da ga ne moram instalirati ili ipak treba? Je si li imao problema s instaliranjem driver-a?
|
Nema nikakvih problema. Natrpaj na stick i instaliraj. :) Netbook remix,ofkors. Ništa okrljašteno, samo GUI prilagođen.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
¸Fedora...
ubacis dvd i next next plavo :D |
Ili jednostvano instaliras flashfire i lap poludi i počnu winsi radit bez štekanja :)
|
Ma kaj god instaliraš dobro bu,al zbog paketnog menađera i jednostavnosti Ubuntu je way to go.
|
Pa ovisi kaj imaš.
Ja recimo furma na asus eee - eeebuntu Ubuntu based, znači klasika, samo kaj je napravljen posebno za asusove netbookove, te sve radi out of the box, te ima par dodatnih stvari! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:14. |