![]() |
Isuse Kriste :D
Novi Kompjuter Moder in d hause :D Svaka čast na uloženom trudu ali ruku na srce novopečeni kolega ja trpanje kućišta raznobojnim ventovima, neonkama i piskaranje UV reaktivnom farbom ne bih baš nazvao moddingom, nije to to ako se nešto ne pili, farba i lakira, pošto ti je ovaj festival boja prvi pokušaj drugi može samo ljepše ispasti, btw. kablove si bar solidno posložio. Keep up the... work ;) |
Ljepo, ljepo ako te to ne ubija, mislim na te boje. Ja imam u sobi gdje spavam i po noći mi zna radit komp i mislim si da imam tak nekaj, hitil bi ga van ako ne prvu drugu noć sigurno. No izgleda ljepo, svaka čast.
Pa ak nije po standartu, onda je modanje, ne moraju svi pilit ko ja kučište...hehe :D |
OMG!
Zar hoćeš reć da ti taj las vegas komp tak stoji pored monitora??? Jel ti vidiš išta na ekranu od tog silnog osvjetljenja? I btw, što će ti sub na stolu? Ili je to bio setup da se vidi što se sve ima... Dal spada u modding, ma spada. Samo što je većina nas s foruma davno prevazišla to neonsko u oči te ubi blještavilo. Diskretno je in... |
Slažem se s fanatikom.
Meni je trenutno fiks ideja kako napraviti računalo bez ijednog venta (ili bar totalno nečujno-što sam vrlo blizu s ovim PIII-S) i spičiti ga u ladicu radnog stola, da ga ne vidim i ne čujem za njega :D |
:puke:
Osim što je očajan smještaj zvučnika i što cijeli komp izgleda ko štand u konjščinskoj, ne razumijem poantu tolikog kućišta za jedan disk, jednu optiku i microATX ploču :nono: |
Baš, to je sve mogao potrpati u neko malo desktop kućište i onda uživati u minijaturizaciji :)
|
cirkus čovječe :D....a ono,oke je za one kojima su ledice super i sve to...do 17godine mislim :D...ja isto težim nekom minimalizmu tipa liana...al opet ukusi se razlikuju
|
Fali neonka na monitoru...
I plavi LED na web kameri... Stavi na zvučnike nekakve LED lampice, nemaš ih... :D |
Citiraj:
Dijelim isto mišljenje s kolegama, previše svijetla ali ako te to veseli keep up :) |
Red, rad i TIŠINA...to mi je prioritet. Dobro da je i čim hladnije :).
Viva Las Vegas............... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sve u svemu... komp nije baš moddan (osim malo bušenja pozadine za prekidače neonki..i rezanja nosača okvira da bi dobio mjesto za ventove).. i da..sad je i meni pre šareno i ugl je većina neonki sad pogašena.. ali ovo sam slago prije par godina dok su me zanimale drugačije stvari.. ali sam se tek sad udostojio stavit slike :) Naravno da bi sad dosta stvari radio drugačije...al prvi je put..prvi put.. |
Citiraj:
ili još uvijek tako izgleda, pa dolazimo na to da ništa ne bi napravio drugačije?:D anyway, lijep case sa puno mogućnosti koliko vidim ovako, malkice studio 54 look. EDIT: Kakva je ovo zaštita, odakle ti to? Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.ginger6.com/images/fullsize/big/145380.jpg |
Fasciniraju me ona 3 reda ikona u quick launchu :D
|
Fakat :D
|
Jbg., nemaju svi desktop da gore budu ikone, pozadine su novi biznis...zajebi rad na kompu i to, zakrčeni desktop je prošlost, ulazimo u novu eru, kad se desktop nece vidjet od quick louncha :D
edit: Potpis na to Dizla, al kad neradis..onda samo pozadine mijenjaš i ulickavaš ;) (sebe izuzimam) |
Ionako kad nešto radiš te boli kiton za desktop, a bogami i pozadinu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:24. |