![]() |
win 2000xp-nemam zvuk
sve radi ok,iako je zajebavalo prilikom prf instal,ali kada snimam nema zvuka(a imao sam ga negdje u početku-znači može)najslabija ver.kartuše inaće-zvuk bi znaći trebalo skidati sa zvućne ne tv i da onaj win fast PVR što dobiješ uz nju .
|
Nisi napisao koju zvučnu imaš pa ako je to nešto integrirano , mogli bi ti pomoći Realtek driveri za zvučnu. Nažalost veliki su oko 10 mega pa ti vidi hoćeš li downloadati ili nađi negdje. Ja imam integriranu zvučnu, imao sam isti problem i pomoglo je. Savjet : kod snimanja sa TV, stavi jačinu snimanja zvuka na 4 do 6 ali ne više jer će ti pri reprodukciji jako imati šum i izobličenje.
|
pa integrirana naravno-epox 8rda3+ ploća-cmi 8738 ili tako nekako,probaću pa javiti,hvala
|
neide,sad nemam zvuk niti kod gledanja
|
reinstalacija svega
Mislim da ti je najbolje softverski deinstalirati karticu, retartati komp i ne dati windowsima kad te traže cd za instalaciju novog hardvera već postupiti po uputi iz instalacijskog manuala PVR tj. instalirati sav mogući softver s priloženog cd-a. Ponekad to pomogne a btw. Winfastov instalacijski cd je prilično čudan jer ga nisam uspio "zavrtiti" na 3 različita uređaja. Stalno je kilavio i otvarao naslovni screen i glazbu 5 minuta. Prepržio/duplikat na novi cd i onda je instalacija išla glatko. Probaj i puno sreće.
|
A-a ,već sam probao i hardware-ski (deinstalirao sve programe,drivere-,išćupao kartušu upalio komp-ugasio komp ušteko karticu...........:confused:
|
Ma kvaka je očito u instalacijskom disku i načinu kako instalirati PVR. Probaj napravit duplikat cd-a i instalirati od početka ili ručno, folder po folder koji su potrebni, a bez onog uvoda i muzike.
|
Ma nepali ,biće red izvaditi ju,nježno spustiti na pod I ODPLESATI JEDNO ŠOKAČKO PO NJOJ:fuming:
ljut sam na sebe(što sam tupav)-na Leadtek-zbog softverske podrške a nipošto na Vas ovdje-ne me krivo shvatiti |
Nemoj se sekirati, instaliraj Dscaler pa koristi njega umjesto omraženog Winfast softvera. Karticu će ti uredno prepoznati, točnije TV tuner a ti se malo pozabavi podešavanjem Dscalera. Ima ti i neki post jučar o tome, pa vidi. http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=17393
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |