![]() |
Pitanje
Uskoro tu kod mene dolazi adsl pa bi uzel onog za 138kn s uključenim prometom 3gb.
E sad pitanje se odnosi na one koji imaju adsl dal se tih 3gb brzo potroši surfanjem, tj. kolko dnevno mogu za ta 3gb visjet na netu. |
gledaj, ovisi sta mislis radit, ako mislis samo surfat, mozes uzet i start paket od 512 mb, ako igras, moras gledat da svaka igra drugacije trosi, evo meni je skoro 2GB vec pojelo a igram samo Counter strike Source slabo skidam , samo drivere i programe,
|
ja sam si uzeo baš taj paket za 138 kn...
ak misliš samo surfat, dosta ti je i 512 mb, ali za nekaj malo skinut, muzika i tak neš, 2 gb bi ti trebalo biti dovoljno.... danas je 18., a ja nisam potrošio ni 1 gb, a surfam svaki dan po par sati...:D |
E u vezi igra koliko "troši" CoD preko ADSL-a u vremenskom razdoblju od sat vremena?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znači i cod mora tak negdje...:beer: |
ja sam uzeo onaj od 5GB. jeb'ga, meni to brzo pojede... uvijek imam nest za skinut, neki album ili jos gore neki film... :( meni bi dobro dosao flat, al...jeb'ga... no dinero. :gringo:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako kažeš da je tako, ok. Može bit. Mada, nisam siguran ni da je sa svim mapama isto.
A još i Team speak odnese nešto. No, ok. Nije to neka brojka. Može proć. |
Samo mali isparavak, za 138 kn se dobije paket od 2GB a ne 3...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |