![]() |
cod mw2 nat problem
imam cod mw2 i htio bi da mogu biti host...pokušavao sam na mnoge načine da to napravim, ali nikako da uspijem, uvijek mi piše strict.http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins...iley-frown.png..da li itko ima rješenje?? moj router je THOMSON SPEEDTOUCH 780WL
|
Trebaš fowardat određene portove na svom routeru. Popis portova koje trebas fowardati imas u temi o igri.
|
forwardo sam...al opet strict
|
Onda nisi dobre ;)
|
Citiraj:
|
Jesi li 100% upiso tocnu ip adresu?Ja sam takoder portove forwardo i bilo je strict al sam krivu ip adresu stavio i kad sam stavio tocnu sad je open.
|
Citiraj:
|
Moraš upisati Local IP adress.
|
Kako kaze fran ja sam mislio na local ip adress.I mozes li navesti svoj router?
|
U cpanelu iskljuci firewall, tako sam ja u sebe i open je stalno, na ruteru nista nisam diro a imam isti taj, a to sto ti nisi host je puka slucajnost a u mene je cudno jer svaki put kad host ode u 80% slucajeva budem ja izabran.
|
Mislim da se u mw2 temi pricalo o tom routeru i bilo je kolko se sjecam bas upute kak stavit open.
|
Citiraj:
|
A da koristiš search?
Ova tema bi vec odavno trebala zavrsit u smecu jer je search opcija vec odavno ugrađena u forum. |
Citiraj:
|
u roteru dodaj sve šta imaš od cod-a po defaultu (28600) i dodaj steam games. Spremi, resetiraj i čekaj da proradi. Meni je sve otvoreno jedan dan, drugi sve zatvoreno...Hebiga t com i oprema.
|
e dečki napokon sam uspio...sad mi je open al opet kad trebam biti host piše could not migrate host...hebiga ima li ko kakvo rješenje?
|
I ja imam ponekad taj problem i rijesim ga istekavanjem routera iz struje jer mi se neda gurat cackalicu na onaj gumbic reset. Nakon toga cod radi ok par dana pa opet. Koristim bnet i rijec je o webstar wireless routeru koji je sa mojim kompom povezan zicno.
|
danas popodne sam imo open a sad mi je opet nat
|
jel moze tko pomoc? imam ruter thomson tg782i i nemogu nikak narediti da mi bude open za mw2?
|
Ovako, meni je jedno vrijeme NAT bio Open, sad je Strict.
Router: Siemens Gigaset SX763. Ugasio Windows Firewall, Avast p2p shield, forwardao portove, restartao router, restartao komp no međutim NAT je i dalje Strict. Nemam više ideje. Zato molim help :) Hvala! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:35. |