![]() |
Leadtek 6600GT TDH Extreme
Mislio sam kad skupim para uzet tu leadtekicu u linksu ali je više nemaju, imaju 6600GT TD, ako nema te leadtekice nigdje za kupit je li gainward dostojna zamjena?Naravno mislim ju piknut na DFI Lan Party SLi na PCIE.Hvala unaprijed !!!
|
Imamo isti problem , nigdje nema vise te kartice zasada , makar i links uvozi kartice tj.kupuje od vemila , tako da ti je najbolje se raspitati kod njih. Sta se tice sli-a predpostavljam da nece raditi sa drugom karticom, razlicitog proizvodaca, barem zasada , bilo bi idealno da to srede pa da moses sa bilo kojom karticom koja ima isti cip spojiti u sli.
|
Sve mi se vise cini da je taj SLI sranje, ako kupujes sad dvije graficke - preskupo, ako kupis sad jednu a kasnije planiras drugu tesko da ces naci bas indenticnu - sranje.
|
Re: Leadtek 6600GT TDH Extreme
Citiraj:
|
cijena?
|
Citiraj:
|
Evo izleda da sam ja velike sreće i uspio sam ubost tu karticu. Kartica je za svaku pohvalu. Tiha,brza... Klokal je još nisam jer sam tek prije 24 sata dobio komp pa nisam stigo.... ali sigurno je zvijer... Što se tiče SLI extemicu možeš upariti i sa običnom leadtek 6600GT a njih uvijek ima pa tako da to nije problem...
Konfiguraciju am naručio prije jedno dva tjedna dok su još imali extremicu na lageru pa su mi sačuvali primjerak :) :beer: jea |
Jesi li ti spojia leadtek-icu sa drugim modelom pa govoris to iz provjerenog iskustva ili si to negdi procita ??
|
Citiraj:
|
Malo off-topic: virty kako ti rade kingmax hc? Vidim da ti je fsb 235, neide vise? I s kojim latencijama?
|
Citiraj:
Da bi diga više FSB, mislim da ću morat spustit množitelj cpu-a, zasad ga nisam dira. |
Pa a64 bi trebao ici do nekih 2500, sto bi bilo taman 100 x 250 koliko bi kingmaxi trebali dati, a za latencije sam i ja cuo da nisu toliko bitne kolko kruze glasine.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:10. |