![]() |
Jel ima kod nas 6200AGP?
Dakle...
Taj PCI express mi kronicno ide na jetra :fuming: :grrr: |
Probaj potražiti na www.nabava.net
|
Vec jesam ali nist... :(
|
I mene taj pci ekspres živcira do bola.
|
Kaj vas ima zivcirat, to je zmisljeno za generacijsko mjenjanje hardwera...
tak je nekad bas bilo i sa AGP-om:) |
Cekaj, sta ce nVidia uopce prodavat AGP verziju doticne grafe? Koliko se ja sjecam na launch-u su rekli da nemaju u planu AGP verziju nego samo PCI-E.
Najslabije sta se od nove genercije geforsica planira stavljat na AGP je GF6600 nonGT...decki u Linksu kazu da ce ih dobit ovih dana, ali ne znam koja ce joj bit cijena.... |
...imas je u ve-milu vec sedmicu dana,radi se u leadtekovoj kartici,cijena je oko 1000kn....
|
Citiraj:
Dakle u stvari me zivicira ovo prijelazno razdoblje pogotovo kad cujem da taj "famozni" PCIexpress ne donosi poboljsanja u performansama... |
Citiraj:
Ponavljam, mislim da 6200 nece izac za AGP..i ovako mislim da je glavna fora na tom chipu upravo iskoristit PIC-E za koristenje sistemske memorija umjesto one na grafi, a to znaci rezanje troskova za memoriju na grafi. |
Evo, prosnjofao sam malo po netu...Postoji 6200AGP, ali to je samo 6600 s disejblana 4 pipe-a. A mislim da tebe to i interesira,ne?:D
Ono sta sam ja smatrao pod 6200 je nV43 chip(6200TC), a ovo je nV44(tj. isto ko i 6600). Ispada da sam u pravu i da nisam u pravu...jer 6200TC izgleda nece izac za AGP...sama ideja je malo ridikulna buduci da 6200TC koristi prednost PCIe dvosmjerne komunikacije :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:01. |