![]() |
Gaming surround 5.1 headset?
Nisam bas upoznat sa surround slusalicama, vrijedi li to ista?
Uzeo bi slusalice jer nemam mogucnosti/prostora izvesti surround sa zvucnicima. Treba mi samo za online gaming, pozeljno sto niza cijena, bitnija mi je udobnost i kvaliteta izrade nego zvuka, daleko sam od audiofila. :) Cijenim sve savjete. |
I ja bas trebam gaming headset i sve mi se cini da cu si uzeti Roccat Kave, jeftiniji je od Razer Barracude a navodno imaju izvrstan 5.1 koji sacinjavaju unutar slusalice prednji, srednji, straznji zvucnik i jedan bass zvucnik, sto cini 8 zvucnika ukupno!
Za nista ti nemogu garantirati, jer ih jos nemam ali mislim da ako zelis 5.1 u slusalicama, trebao bi se fokusirati na ova dva headseta! Cijena je 749kn u linksu sto je oko stotinjak kn jeftinije od barracude (instar-informatika) Pozdrav! |
bump-am , znači sluške nove trebam. za filmove i malo gaminga. malo jeftinije oko 400kn ...
preporuke |
Mislim da ćeš pravi odgovor dobiti pod forumom "Audio, Video, DVD".
Tamo se nalaze pravi audiofili... ;) "Hint": o sluškama ima govora i pod temom Xonar DX ili Xtreme Music :beer: |
Citiraj:
|
Bilo koje Sennheiser sluske. najbolji zvuk. ali kako se kaze vise para vise muzike =)
|
Citiraj:
Koliko ja znam sluske koje si ti naveo su za glazbu a ne za gaming. I ajde molim te elaboriraj ovo "Bilo koje Sennheiser sluske" jer ti bas tvrdnja ne stoji. |
Plantronic 367 245kn (stereo) + xonar ds (400) i puuuuno bolje od 5.1 headseta osim ako je za TopLap
|
Imam Zalman RS6F dosta dugo vremena i u kombinaciji sa X-FI xtreme music solidno radi iako ih koristim u stereo modu jer tako imam bolji osječaj za prostor. Nekako se teško naviknut na 5.1 sluške.
|
za gaming kolko sam do sad zakljucio je najbolje uzet prosjecne sluske i malo bolju zvucnu sa eax3
nisu potrebne sluske preko 200kn, ako vam nije do udobnosti onda moze i do 100 (samo da ne budu bas one od 23,99kn) , stvar je da ce sve slusalice jednako "daleko" cut bez obzira na cijenu..kvaliteta zvuka je drugo, al ako uzimate sluske samo za gaming kome treba super kvalitetan zvuk u igri? probajte u igri lose sluske sa eax3 zvucnom i dobre sluske sa losom zvucnom..prva kombinacija je bolja :) opet govorim, ako kupujete sluske samo za gaming... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:57. |