![]() |
DVB T kartica-Gdje ima i koliko?
Kartica služi za prijem digitalnog zemaljskog signala (za sad na području Rijeke i Zagreba).Da li netko zna gdje je ima za kupit i koliko košta?
|
Re: DVB T kartica-Gdje ima i koliko?
Citiraj:
PM-aj Bladea mislim da je on uramio taj članak i rekel da bi kupio, valjda zna tko je uvoznik:) |
|
da ono Pinnacle-a cu ti uzet nikad. a oni koje hoce nek malo presvrljaju netom jel sam nasel u nekom ducanu istu tu karticu na nekih 900kn sto je velika razlika!
|
U Jutarnjem je bila neka od Geniusa pa bi ta mogla biti značajnije jeftinija
|
meni se čini da cijene nisu ispod 800 kn...
Pnnacleova DVB-T kartica, je trenutno jedina na ovom tržištu koliko sam vidio, a tražio sam po netu onu geniusovu, i naravno nema je.... a ovi biseri iz jutarnjeg lista, jesu uopće napisali ko ju ima u ponudi?! p.s. Bl@de, stavio sam link na pinnaclea jer je jedina dostupna, ko voli nek izvoli. usput, di si to našao tu istu karticu za 900 kn? i ako već imaš uramljen :D članak iz JL, daj molim te pogledaj ko im je dao tu karticu na test... |
lažem za cijene. TerraTec u Austriji na Geizhals sajtu košta oko 650 kn....
Mene zanima jel ko zna neki kvalitetan kompjutorski dućan u Grazu? oni ziher imaju te DVB-T kartice... |
Citiraj:
|
U Rijeci kod Kalčića ne kartica nego resiver. Znaći gledanje TV bez kompa. 1000 kn. Naravno za digitalnu zemaljsku.
|
to isto nije losa stvar ali malo preskupo svejedno.
|
Evo piše na cijeniku od IQ da im stižu za 7 dana cijena 591,15kn
|
oho. ajd bar netko ima. hm sad jos da vidim kakva bu mi situacija sa krznasima.
|
Evo malo podatak o DVB-T(danas izašlo u prilogu tv program Novog Lista)
DVB-T Odašiljač Učka Kanal:28 UHF Bandwith:8 Mhz Modulacija:OFDM:confused: Kompresija:MPEG-2 Odašiljač Sljeme(sve isto osim kanala) Kanal:27 UHF Odašiljač HRT Dom Zagreb Kanal:56 UHF Piše da će se do kraja godine pokriti cijela Hrvatska digitalnim signalom. P.S Po jednoj frekvenciji digitalno se može prenositi istovremeno 6 programa |
a koji programi su trenutno dostupni u DVB-T?:confused:
|
HRT 1, HRT 2, RTL, NOVA.
|
Sto se tice DVB-T jeftinih kartica u nas, to tu
Technisat AirStar2 PCI DVB-T kartica 600Kn ve-mil, 625kn Hgspot Genius VideoWonder DVB-T, PCI 591Kn Dingo, 607Kn Tehnoline Imaju i USB verzije ali su znatno skuplje, oko soma kuna |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:17. |