![]() |
Case paint job glasanje
Naime ne mogu se odlučit između dvije kombinacije za svoje kuciste jedna je opcije je ovako nesto a druga bi bila samo druga kombinacija boja srebrna i plave (metallic) crte sad molim vas da date svoj glas za kombinaciju 1 ili 2
|
Ovo je fora al ja bi išo na crnu temeljnu, pa onda neka kombinacija. Kod mene to bijelo ne bi dugo ostalo bijelo.
|
prvi glas :care: ma mislim da ce bjela il noa druga kombinacija jer mislim da je bar 80% kucista crno il tamno sivo ovo je onak bas oskace od ostalih, hvala na glasu :chears:
|
+1 za kombinaciju bijele i mozes staviti i nekakvu plavu metalik ili crvenu...
Nije era bijelih kucista, pa bi ovo bila kombinacija koja bi odskakala od vecine... |
Dobro bi bilo i jedno i drugo. Ako ti šta znači ja bi radije drugu kombinaciju.
|
jos glasova :) ne znam neka odskace i trebalo bi bit drugcije od drugih bar bi ja to htio
|
cool :chears:
vidiš mogao bih i ja tak nekaj napraviti. nije loša ta bijela kombinacija. :respekt: |
sad i ti ko i ja pa cemo imat bliznaće :lol2:
|
Glas za srebreno-plavu kombinaciju :fiju:
|
jos glasova ljudi pa nije valjda da je toliko tesko napisat bar 1 il 2 :D glasa se do kraja tjedna onda se primam posla
|
Moj glas za neku mat crnu+plava ili crvena ali onako samo detalji da to nebude previse ciganski :) to je moje misljenje,naravno o ukusima se ne raspravlja....sretno,obavezno postaj slike da vidimo ca si napravio i kako je ispalo...
EDIT:ups tek sad vidim da su samo dvije kompinacije u igri....sorry na off-u ;) |
Srebrna + plava
sam nemoj slozit onda kablovinje ko i lik na filmicu :wtf2: Lik prehebeno to sve ofarba i onda iskoristi staro kablovinje i jos ih razbaco ko dubrivo po polju :D |
Ja bih drugu kombinaciju.
Mada ja imam neki svoj šus, da bi recimo Mat crna sa zelenom išla sma tak :D p.s. Mislim da treba paziti da modanje ne završi ovako: RASTURI |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:41. |