![]() |
Koja je najkvalitetnija i najpouzdanija najoverklokerska matična ploča za Socket A
Evo ovo me zanima pa ak netko zna neka napiše
|
Nema sigurno odgovora di je zaokruzen samo jedan odgovor za sve te zahtjeve...
Sve je to više manje isto, mislim da trebas izabrat NFORCE2 chipset, i to ne preskupu plocu... |
DFI Lnaparty Rev.B Nf2
DFI Infinity Nf2 Leadtek Limited Edition GT Nf2 |
Citiraj:
|
Ploča je "LM", dakle limitirana proizvodnja.
Nemože se kupit već duljeee vremena. |
mislim da sam je vidio u linksu
|
There is only one : DFI Infinity
Ostale dvije nisam nigdje vidio u Hrvatskoj. |
Citiraj:
|
e sky kak tebe služi ta tvoja ploča jel stabilna i overklokerska?
|
Čuj, to je najbolja ploča za 754 socket, pa da li trebam dalje govoriti?:)
|
Po mojim iskustvima Abit NF7-S ti je naj ploca za sve OC zahvate. Nema toga kaj na toj ploci nemres podesavat. A u kombinaciji s AMD-om je zvijer
|
A u kombinaciji s Intelom??:D :D
|
Citiraj:
Naputak: DFI Infinity 291Mhz fsb. |
Baš sam pričao sam par ljudi danas o toj DFI ploči za amd64 i kažu da je nestabilna,šta sad kome vjerovat?
btw ti tipovi radi u prodaji kompjutera |
Citiraj:
Par primjera: "64-bita, 128-bita to vam je svejedno glavno da ima 128MB RAM-a" - Radilo se o grafickoj; "Ja bih vam preporucio Matsonic ploce su sasvim u redu, nasi serviseri nisu imali nikakvih problema s njima" - Naravno radilo se o najzloglasnijoj maticnoj svih vremena |
Citiraj:
|
Infinity je svakako najbolja oc-erska ploča, ali nije najpouzdanija, ima nekoliko mušica-cold boot problem kod 3/4 primjeraka, vcore neće iznad 1,85V kod 1/2 primjeraka, kompatibilnost s memorijama je tak tak.
|
A problem sa neposlušnim voltažama na DFI Lanparty UT?
|
cek malo...kaj nije dfi infinity nonUV verzija lanpartyce?mislim da je NF7 na boljem mjestu s obzirom na cijenu,jest da overvolta sa brand napajanjima ali nije za zanemarit,da se fino modat i ostale fore.....
|
Infinity je ista LanParty samo bez one hrpe stvari kaj dobiješ uz LanParty i bez UV bedastoća po sebi.
Nf7 moraš modat da bi MOŽDA išla do 250, a i to je teško, dok Infinity iz kutije ide prek toga. |
sky, kad imaš ubodena 3 sticka rama, kaj ti ne rade na 333mhz??
ja sam probao kloknut fsb do 225mhz, nisam htio vise zbog rama, a nije mi se dalo zaj.... za omjerima...budem već to napravio... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |