![]() |
Geohot hakirao PS3
Evo čini se da ni PS3 više nije nedodirljiv :)
Citiraj:
|
jebeno :D
|
napokon dobre vijesti.....
iako do zvanicnog hacka ce proci jos dosta vremena |
Uff jos malo kupujem PS3 :).
|
hvala Bogu vise :pirate:
|
Treba sad kupit :D kontam da bi mogli poskupit uskoro :D
|
a ja 'kontam' da me ovo prilicno iznenadilo
Citiraj:
|
citao sam ovo na njegovom blogu ... prije dan, dva
|
Zanimljivo sto je sam napisao, vidjet cemo koliko u tome ima istine nadam se ubrzo:
Citiraj:
Citiraj:
|
a 20 godina samo...
|
http://3.bp.blogspot.com/_NJ4JFBfr1t...0-h/ps3spi.jpg
Iznenada svi ti predmeti na faksu sa Spartancem imaju smisla :D obrazuju nas za kradju tehnologije |
A nego štas ti mislio, kako su samo ono japanci i kinezi došli do tehnologije, trebamo slijedit primjer.
|
cini se da stoji moja nedavna primjedba o nesposobnosti jer je ocito na ovim prostorima uspjeh provalit kucni modem :lol:, dok ce se za doticnog valjda pobrinut Sony(gdje sad cupaju kosu)...:kafa:
|
kako cudno da kad je prodaja ps3 u laganom padu da se odjednom provali :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
prije ce institucije koje, naravno, rade svoj posao zakljucat doticnog...:kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ga nisu rješili zbog jailbrejkanja ajfona, neće ni zbog ovoga. A brijem da Sony neće ništa poduzimat u vezi ovoga, isto što nisu ni u vezi PS1, PS2. Jer kako ne netko već rekao, prodaja može ići samo gore poslije ovoga! A i dotični nije noš ništa konkrtno napravio/rekao s čim bi ga mogli zatvorit. Tužakat mogu, al što će biti od toga, vidjet ćemo. Pogotovo ako je lik iz finske il neke slične države di malo teže prolaze tužbe na temelju takvih stvari! |
Citiraj:
|
Naručivanje igrica od sumnjivih likova iz plavog FTW! :D
No, meni nije toliko do igrica, samo nek se omogući "nativno" playanje .mkv-a. |
Nije bas niti bila jaka prodaja PS3-a na podrucju balkana, jer konzole vise klinci uzimaju, tko bi im nakupovao sve te silne igre a i poznato je da mi balkanci volimo zabranjeno voce sto se tice softwarea....
A bome bu se napatio GeoHot, ove izjave da je hackirao ps3 vise da privuce pozornost na sebe jerbo solo nebu tu on nis pretjerano napravio... (nadam se da sam u krivu :D). |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, hvala majstoru na ovome. |
Citiraj:
|
Citiraj:
dugo im je trebalo... |
Citiraj:
iz prakse u 12 mjesecu se prodalo gro nintenda wii |
Citiraj:
|
OT
Citiraj:
|
Da baš sam i ja neki dan na blogu to čitao... U svakom slučaju probijanje će potpomognuti prodaju konzola, ali i teoretski smanjiti prodaju igara. Mislim da soniju odgovara da se prodaja konzola poveća :)
Isto kao i jailbrejkanje iphona samo mali krug korisnika to koristi i to upravo oni sa kojima se mi družimo jer smo it freekovi, isto tako i sa konzolama će biti. Koliko puta su u informatički dućan ušli ljudi i pitali gdje mogu kupiti igru za PC, a pc i naš OS je uvijek otključan... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |