![]() |
kako je moguce da smo dvoje spojeni na isti dsl acc u isto vrijeme? :D
Curi sam jucer dao user i pass za dsl jer ima 10gb, a hoce si skinut one tree hill bla bla bla..uglavnom, ona se spojila, međutim, mene nije diskonektalo :D
What's my IP veli da ima IP od iskona, a ne od tcoma kak je imala dosad. (ona ima tcom a ja iskon provider). I sad je jos uvijek spojen. Par puta sam joj rekao da se diskoneta da provjerim dal njezin promet ide meni..i sve je lijepo u ispisu.. WTH?? :D |
ocito se radi o ozbiljnom propustu...
|
to je vec odavno bilo moguce....i znalo se nekada jako dobro iskoristiti...ali ljudi bili pa sutili o tome...a sad kad si to tu lijepo napisao...vjerujem da neće više...:nono:
|
naravno:kafa:
Citiraj:
|
meni je jako interesantvno sto mi u iskonu vele da se mogu spojiti preko carneta na samo jedno racunalo,a net radi normalno na oba istovremeno .:D
|
i trabao bi, ali s razlicitim korisnickim racunima
|
Imam ja pitanje, imam adsl i nedavno sam sobio maxtv, uz maxtv su mi poslali dodatan username i password.
Jel ja mogu npr. kad odem na more koristiti maxtv podatke za pristup internetu (uz pretpostavku da maxtv iskopčam doma naravno) |
Citiraj:
To što si dobio i ako si dobio user za maxtv nema veze sa adslom. Tcomovci imaju u programu prikazan korisnički račun,glavni pin i pin za kupnju kao user..al nikako to nemoš koristiti za adsl. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hm...kolika vam je onda brzina interneta? :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:13. |