![]() |
outlet.hr
Ima li tko kakva iskustva s ovim shopom? www.outlet.hr
|
Citiraj:
|
Skupi su!
|
Bogami jesu...
Uzmi par random artikala i usporedi s nabavom. barem bi webshop only trebao održavati neke niže cijene, a ne ko HGspot:fiju: |
Ja sam im frend na fejsu i dobio sam dodatnih 3% popusta. Kupoval sam bjelu tehniku koju dobavljač nije odmah imal za isporučit. Bila me frka da mi ne prodaju u međuvremenu dio stvari pa su oni sve organizirali. Kad sam kupoval IT bilo je najjeftinije i sve OK s isporukom.
|
Citiraj:
BTW - proširili su ponudu (valjda kako kaj dobiju)... |
na stranu to jesu li skupi ili ne (mozda i jesu ako vam 50-ak kn predstavlja neki faktor u zivotu), iz par dosadasnjih iskustava mogu reci da od njih nakon sto mi jeftiniji kazu kako je "trazeni proizvod trenutno nedostupan" na kraju zeljeni artikl stvarno i dobijem -> go figure :)
|
Ja sam malo gledao bijelu tehniku i outlet.hr mi se cini bas jeftiniji od drugih. Bar od onih koje sam pronasao na netu.
|
Sad imaju svaki tjedan posebne ponude (reklamiraju na FB) i fakat ima dobrih stvari! :goood:
|
jedino sto ja kod njih vidim kao manu je nemogucnost placanja na rate, bar nisam vidio da to omogucavaju. Ima li netko isustva iz prve ruke?
|
Sad imaju i plaćanje na 12 rata (DINERS)! :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |