![]() |
Gainward GS 6600GT-problem!!!
Karticu sam danas kupio te ju posteno izmucio na default frekvencijama,te sam ju probao clockat i ustanovio da se memorija da clockat (probao do 1100) a gpu ne bas tj neradi ni na obecanim 540:fuming: (artifakti) koje gainward potvrduje, temperatura na default frekv. se krece oko 68 stupnjeva nakon 1h CMR 05 na 1600*1200 sve na high,pa me zanima dali bih mogao postici tih 540mhz da stavim bolje hladjenje( zalman vf700-cu)???
|
Citiraj:
|
Probaj vidjeti jel hladnjak dobro sjeo na GPU,mislim da je več bio jedan takav slučaj s nekom novom grafičkom.Ako nije to onda obavezno na reklamaciju,tj. zamjenu.
|
Evo jutros sam ju uspio nagurati na 530/1100(dok je u kuci hladnije),mislim da je stvar u hladnjaku jer ju neuspije dovoljno ohladiti jer mi je u sobi gdje stoji racunalo pakleno vruce.Sad cu probati na 540/1100 pa vam javim rezulatate!!:beer:
|
Gainward GS 6600GT-problem!!!
Temperatura ti je previsoka.Meni Leadtekica radi na 580/1160 bez greske(temp oko 55 C).Inace bi ti Gainwardica morala sama u enhanced modu postaviti clock na 540/1050 koliko ja znam.Jesi siguran da je to Golden Sample model i koji driver koristis za VGA?
|
Ma 100% je GS nisam bas toliki kripl:D.Kad stavim enhanced mod odmah ju stavi na 540/1050,zasad mi radi na 530/1100 bez ikakvih problema, vise nisam pokusavao ali vjerujem da ce raditi i na 540/1100, sutra si narucujem zalmana vf700-cu da smanjim malo temp pa cu onda isprobati max clock.
Inace drajveri su 71.20 a u 3DMarku05 dobijem 3550!!:beer: |
Ako hladnjak nije dobro postavljen ili ako ti nece raditi na tim enhanced postavkama ja bih radije zamjenio karticu nego kupovao zalmana, mozda imas i defekt karticu pa nece clockat bas najbolje.
|
Nebih ju mjenjao nizašta:D, trenutno radi na 590/1230!!!!:beer:
|
Citiraj:
|
S kojim programom radite OC grafulje?
|
S kojim programom radite OC grafulje?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja koristim reg file od albatrona pa mi se u meni od drivera ubaci i OC opcija |
Ja vam javim svoje reze kada kupim dvije grafe smradovi jedni:p
Joj lud sam kuciste mi je sada do jaja(Mislim na hlađenje) jedva cekam kad to uleti skupa s ASUSomi 3200+ trenutno imam 7k kuna jos samo malo:D |
ljudi otkud vam lova?
sigurno ne dizete na kladionici :D |
Citiraj:
Ako nijedno od toga, onda kradu :) |
LOL, mudro zboris :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:09. |