![]() |
SLI Dual opteron Tyan 16GB ram
|
: nuts : : nuts : : nuts :
|
Prebolesno.... : stoopid : stoopid
|
sikkkkkkkkkkkkkkkk
|
covjek nemre vjerovat
|
Bolest!!!
|
Pravo uredsko računalo.:rolleyes:
|
Covijek nemoze vjerovat koliko neko ima para:rolleyes:
|
16 gigi rama.
isste. |
Dečki, ja sam siguran da ćemo svi za 5-6 godina imati 16 Gb RAMa :D
|
dali je to uopce moguce iskoristiti?
bas me zanima kako to radi.... |
kak nije moguce....frajer radi u nekim programima za medicinu .....
u jednom programu kad radi guta mu 9 giga rama...:clap: |
Re: SLI Dual opteron Tyan 16GB ram
Citiraj:
Ironicno, OS na kojem bi covjek ocekivao da vrti ozbiljan medicinski softver je sasvim besplatan (a nije zivotinjskog porijetla). |
Citiraj:
i jos sto kaze bubba windowse je stavio divno, sigurno s tim kompjuterom i surfa po internetu pa onda mene leci virusima. |
pa nisam reko da sam mu povjerovao....vjerovatno ima para ko blata i nezna sta bi snjima i onda se naso qrcit i kad su mu poceli srat onda kaze da se bavi medicinom....
je ja radim animacije iz star warsa na geforceu.... |
u ime oca i sina i duha svetoga.....
|
Re: Re: SLI Dual opteron Tyan 16GB ram
Citiraj:
|
Re: Re: Re: SLI Dual opteron Tyan 16GB ram
Citiraj:
|
Bubba gledaj to s druge strane. To je najvjerojatnije dečkić od 15 godina kojem tata zarađuje 20000$ mjesečno.
Da si na njegovom mjestu što bi radio s tolikim parama? |
Citiraj:
|
ako je deckic od 15god kakve on ima veze s medicinom, ste vidjeli sliku onih puno monitora spojenih na kojima se vide neki dijelovi tijela, za to mu treba pc a usput i za gaming, pa naravno da moze imati jos jedan za igre samo! jest da tu bas sve ne stima ali sta ces zivot nije posten, i ja bi volio voziti BMW M3, a kako stvari stoje nikad necu. Ako moze dat tolike pare za sistem na kojem obavlja dio posla a usput se i igra neka mu, mene osobno ne zanima 16GB rama i SLI ja sam zadovoljan sa svojim!!
|
Zadovoljan sam i ja sa svojim, ali zadovoljniji bih bio sa njegovim :beer: :beer: :D
|
Koko je to sve skupa platil?
|
Citiraj:
Drugim rijecima, opet ponavljam, diletanti, sarlatani i amateri se zabavljaju i "rade" na istom racunalu. Imamo i faktor Windows, pa je tu samo jos jedan veliki podsmijeh, bez obzira sto tip radio. Citiraj:
|
ok, zakljucak je donesen, tip je bahato djubre koje se kurci tom konfom! :D onaj program mu je vjerojatno izlika za 16GB rama koje mu ni ne trebaju, jer moze kupiti komp samo za onaj dio posla koji obavlja!
|
bavi se medicinom i ima plavu neoknu i ventove sa ledicama u kucistu... :/ ok
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bas citam na jednom forumu o autima, covjek kaze ovo: "I'd rather buy a Ferrari when I get my annual bonus." toliko novca oni imaju kad od bonusa kupuje skupe stvari, dakle ovo je sitnica za amerske bogatase. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:28. |