PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   SLI Dual opteron Tyan 16GB ram (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17484)

Darth Revan 12.02.2005. 00:22

SLI Dual opteron Tyan 16GB ram

omg olo wow!!!!

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=45575

Veki-os 12.02.2005. 00:42

: nuts : : nuts : : nuts :

bude 12.02.2005. 01:22

Prebolesno.... : stoopid : stoopid

Trek 12.02.2005. 10:02

sikkkkkkkkkkkkkkkk

Hido 12.02.2005. 11:42

covjek nemre vjerovat

MadBoY 12.02.2005. 13:44

Bolest!!!

Sam Fischer 12.02.2005. 14:54

Pravo uredsko računalo.:rolleyes:

>>>KUKY<<< 12.02.2005. 16:15

Covijek nemoze vjerovat koliko neko ima para:rolleyes:

Mad_Duke 12.02.2005. 17:17

16 gigi rama.

isste.

Sky 12.02.2005. 17:39

Dečki, ja sam siguran da ćemo svi za 5-6 godina imati 16 Gb RAMa :D

4444josip4444 12.02.2005. 18:00

dali je to uopce moguce iskoristiti?
bas me zanima kako to radi....

Disturbed 12.02.2005. 18:08

kak nije moguce....frajer radi u nekim programima za medicinu .....
u jednom programu kad radi guta mu 9 giga rama...:clap:

Bubba 12.02.2005. 18:28

Re: SLI Dual opteron Tyan 16GB ram

Citiraj:

Originally posted by Darth Revan
omg olo wow!!!!
OMG, bas, baviti se medicinom i imati DziFors i (Boze mi prosti) Windouvze u racunalu. Kod takvog se sigurno ne bi lijecio... No ne mogu reci da ga ne shvatjam, za nekakvu ozbiljniju primjenu racunala u medicini, samo bi trebao potrosit na prikaz (graficka i monitori) 3/4 love koju je slupao u ovo, a da ne spominjem kako ne bi koristio PC uopce... Pa kad vec ima PC i jos DziFors, sto se ne poqurciti pred ekipom s rezultatom u Boomu 3... :\

Ironicno, OS na kojem bi covjek ocekivao da vrti ozbiljan medicinski softver je sasvim besplatan (a nije zivotinjskog porijetla).

gospar 12.02.2005. 19:03

Citiraj:

Originally posted by Disturbed
kak nije moguce....frajer radi u nekim programima za medicinu .....
u jednom programu kad radi guta mu 9 giga rama...:clap:

ma pusti te njegove price, kakvi programi za medicinu koji zahtjevaju toliko rama. pa koji su to proracuni. nema se u medicini sta racunat to su price. da je simulacija atmosferskih prilika jos bih mu i povjerovao.

i jos sto kaze bubba windowse je stavio divno, sigurno s tim kompjuterom i surfa po internetu pa onda mene leci virusima.

Disturbed 12.02.2005. 20:49

pa nisam reko da sam mu povjerovao....vjerovatno ima para ko blata i nezna sta bi snjima i onda se naso qrcit i kad su mu poceli srat onda kaze da se bavi medicinom....
je ja radim animacije iz star warsa na geforceu....

Crash009 13.02.2005. 10:11

u ime oca i sina i duha svetoga.....

Darth Revan 13.02.2005. 11:03

Re: Re: SLI Dual opteron Tyan 16GB ram

Citiraj:

Originally posted by Bubba
OMG, bas, baviti se medicinom i imati DziFors i (Boze mi prosti) Windouvze u racunalu. Kod takvog se sigurno ne bi lijecio... No ne mogu reci da ga ne shvatjam, za nekakvu ozbiljniju primjenu racunala u medicini, samo bi trebao potrosit na prikaz (graficka i monitori) 3/4 love koju je slupao u ovo, a da ne spominjem kako ne bi koristio PC uopce... Pa kad vec ima PC i jos DziFors, sto se ne poqurciti pred ekipom s rezultatom u Boomu 3... :\

Ironicno, OS na kojem bi covjek ocekivao da vrti ozbiljan medicinski softver je sasvim besplatan (a nije zivotinjskog porijetla).

a je to je istina, ali on nije htio ozbiljni sistem namijenjen samo njegovom poslu, nego nesto gdje moze i igrati igre, tako da je spojio ugodno s korisnim, to ima svoju cijenu, ali ako si moze priustiti zasto ne!

Bubba 13.02.2005. 12:11

Re: Re: Re: SLI Dual opteron Tyan 16GB ram

Citiraj:

a je to je istina, ali on nije htio ozbiljni sistem namijenjen samo njegovom poslu, nego nesto gdje moze i igrati igre
Ne pricaj pizdarije. Netko tko se igra na istoj masini na kojoj (navodno) zaradjuje za zivot je diletant, sarlatan i amater.Spajanje ugodnog s korisnim nema ovdje veze, jer na onome sto bi trebao imati nema ni duma ni kvejka, a pogotovo ne za tu mizernu cijenu PCa. A ako vec zaradjuje za zivot s tako opakom masinom, onda si sigurno moze priustiti jos jednu za kvejk i dum, jer mu za takvo sto ne trebaju ni dva procesora ni 16GB RAMa ni 4 diska. Simple as that...

aurellie 13.02.2005. 13:17

Bubba gledaj to s druge strane. To je najvjerojatnije dečkić od 15 godina kojem tata zarađuje 20000$ mjesečno.

Da si na njegovom mjestu što bi radio s tolikim parama?

Bubba 13.02.2005. 13:44

Citiraj:

Originally posted by aurellie
Bubba gledaj to s druge strane. To je najvjerojatnije dečkić od 15 godina kojem tata zarađuje 20000$ mjesečno.

Da si na njegovom mjestu što bi radio s tolikim parama?

:) Hear, hear! Iako tuzno, vjerojatno istinito... :)

Darth Revan 13.02.2005. 19:12

ako je deckic od 15god kakve on ima veze s medicinom, ste vidjeli sliku onih puno monitora spojenih na kojima se vide neki dijelovi tijela, za to mu treba pc a usput i za gaming, pa naravno da moze imati jos jedan za igre samo! jest da tu bas sve ne stima ali sta ces zivot nije posten, i ja bi volio voziti BMW M3, a kako stvari stoje nikad necu. Ako moze dat tolike pare za sistem na kojem obavlja dio posla a usput se i igra neka mu, mene osobno ne zanima 16GB rama i SLI ja sam zadovoljan sa svojim!!

aurellie 13.02.2005. 19:49

Zadovoljan sam i ja sa svojim, ali zadovoljniji bih bio sa njegovim :beer: :beer: :D

Fleks 13.02.2005. 20:13

Koko je to sve skupa platil?

Bubba 13.02.2005. 20:21

Citiraj:

ako je deckic od 15god kakve on ima veze s medicinom, ste vidjeli sliku onih puno monitora spojenih na kojima se vide neki dijelovi tijela, za to mu treba pc a usput i za gaming,
Ma cekaj malo, o cemu ti pricas? Daj se skoncentriraj, medicina != gaming.

Drugim rijecima, opet ponavljam, diletanti, sarlatani i amateri se zabavljaju i "rade" na istom racunalu. Imamo i faktor Windows, pa je tu samo jos jedan veliki podsmijeh, bez obzira sto tip radio.

Citiraj:

jest da tu bas sve ne stima ali sta ces zivot nije posten, i ja bi volio voziti BMW M3, a kako stvari stoje nikad necu. Ako moze dat tolike pare za sistem na kojem obavlja dio posla a usput se i igra neka mu, mene osobno ne zanima 16GB rama i SLI ja sam zadovoljan sa svojim!!
Gledaj, nije problem u mojem jalu (a zadnja stvar na koju bi bio jalan je lame PC), nego u tome sto je tip jednostavno mogao reci da ima para ko dreka i da je bahato djubre koje se qurci konfiguracijom za kojom bi svaki glamer dao bubreg i pola jetre a ne glumi kvazi doktora s nikakvom opremom.

Darth Revan 13.02.2005. 21:34

ok, zakljucak je donesen, tip je bahato djubre koje se kurci tom konfom! :D onaj program mu je vjerojatno izlika za 16GB rama koje mu ni ne trebaju, jer moze kupiti komp samo za onaj dio posla koji obavlja!

Tr4f1ka 14.02.2005. 18:38

bavi se medicinom i ima plavu neoknu i ventove sa ledicama u kucistu... :/ ok

Mad_Duke 14.02.2005. 19:40

Citiraj:

Originally posted by gospar
ma pusti te njegove price, kakvi programi za medicinu koji zahtjevaju toliko rama. pa koji su to proracuni. nema se u medicini sta racunat to su price. da je simulacija atmosferskih prilika jos bih mu i povjerovao.

i jos sto kaze bubba windowse je stavio divno, sigurno s tim kompjuterom i surfa po internetu pa onda mene leci virusima.

Jos da si bavi atmosferskim prilikama, trebale bi mu desetine takvih kompova!

davor55 16.02.2005. 16:34

Citiraj:

Originally posted by aurellie

Tocno to roditelji su mu neki bogatasi u Hollywoodu, ili Beverly Hillsu, pa sta da mu da $30k za racunalo, nista tim Amerima je to sitna lova.
Bas citam na jednom forumu o autima, covjek kaze ovo:
"I'd rather buy a Ferrari when I get my annual bonus."

toliko novca oni imaju kad od bonusa kupuje skupe stvari, dakle ovo je sitnica za amerske bogatase.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:28.