![]() |
HgSpot aukcija????
Zanima me jedna stvar. Ako je recimo ploča kupljena za 300kn na aukciji, i ima garanciju 6 mjeseci. I ako u tih 6 mjeseci ta matična "slučajno" krepa:rolleyes: , kako se onda to rješava. Jel se dobije takva novo ako ih imaju na lageru ili????
|
Dobro pitanje, alli mislim da bi ti oni s hg-spota na to mogli najbolje odgovoriti.
|
Da, usrećit ćeš se odgovorom.
|
Citiraj:
Meni i Fleksu su rekli da spojimo pržilicu na ide kabel radi veče propusnosti. :gringo: |
Citiraj:
|
Zasto bi itko unistavao nesto sto radi?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I takvu ploču onda ja koristim za overclock, moš si mislit.:rolleyes: |
Citiraj:
Mozes probat s biosom al nemoj se zeznut kao jedan moj susjed. Kupio je grafu preko burze u kutiji i s garancijom (staru 6 mjeseci) namjerno je skurio i odnio u u trgovinu. Oni su mu dali iz drugog kompa isto staru tko zna koliko i upotrebljavanu. On je mislio da je pametan i flashao krivi BIOS i na nju i odnio je u ducan. Tad su mu rekli neradi ti napajanje ako ti je dvije graficke skurilo nedamo ti drugu. I biser popusio i pare i graficku! |
Banana situacija...
|
frend kupio u hg-u na aukciji abit is7-e i odlicno radi, dobio ju je za 200kn mislim.... to ono kad je bila hrpa ploca, ja sam tad kupio titaniumku koju imam i ona takodjer odlicno radi, platio ju 400kn...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:49. |