![]() |
Call of duty 6 Thompson 780i wl nat problem
Imam cod 6 i kad ocu zvati prijatelja da igramo zajedno samo broji i onda pise da
se nemoze spojit na host.Sad tu je problem portovi su podeseni u ruteru ali opet je u igrici strict. Ako neko zna neka kaze:) Sistem je windows 7. hvala:dajpivu: |
Citiraj:
Sve što treba učiniti je koristit tražilicu. |
Trazilicu sam koristio i nista pametno i ako ima gdje o tom ruteru i da je neko podesio volio bi imat link jer sve sam pokusavao i dalje je strcit
|
ovo radi na win 7 i visti: http://i.imagehost.org/0527/MW2NATOPEN.jpg
|
Evo to sam napravio i opet strict i stavio sam u ruter steam i dali da podesim jos koje portove ako mi mozes navest.
|
Citiraj:
|
Da ukljucio sam ga mozda ima kakav potupak jer ja sam na sve samo stavio 28960.
|
Sta nitko nema više ideja?
|
Daj samo probaj skroz restartat ruter i onda ući i vidit.
Imam taj isti ruteri kad upalim pc i uđem u igru piše mi strict, onda izađem i uđem u igru i piše open :D |
Citiraj:
|
U spisku na routeru imaš i "steam games", meni su tek poslje otvaranja tih proradili portovi.
|
Napravio sam otisao sam u network and sharing centar kliknuo na lokal area connection otisao na details i ipv4 adress upisao taj ip prema postupku na slici i da otvorio sam od steam vec ga ima na spisku i 28960 udp i evo sad piše nat.Ja sam krivo radio sto sam upisivao 192.168.1.1 a ne 25. Tako da mogu sad drugi koji neznaju podesit neka probaju Ali da imaju windows 7. hvala na pomoći i pozzz.
|
Lock
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |