![]() |
brother dcp-117c
Zanima me gdje u zg-u mogu kupit zamjenske tinte, za gornji multifunkcijski uredjaj?
Vec sam bio u aero racunalima i tamo nemaju! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali odlucio sam uzeti 20 komada za 200 kn preko e-baya ;) |
Citiraj:
Zašto ? Jer to nitko neće poslati bez poštarine $ 30 - 50 Kasnije ukoliko zapne na carini jer 20 komada nije za kučnu upotrebu to je dodatni trošak od 300 - 400 kn za carinu i špeditera Znači 20 komada vas je došlo 200 + 200 + 300 kn / 2= == 35 kn A druga stvar je dali ćete to ikad potrošiti na vašem uređaju. |
Nije bas tako, 20 komada je svih, znaci 4 crvene, 4 zute, 4 plave, 8 crnih!
Ma potrosit cu, nije to nista puno, mislim da nece biti problema na carini jel jedva je 200kn proslo! Kako necu potrosit pa nije to puno boje! Please nemoj mi Vi! Premlad sam jos za to! ;) |
Citiraj:
50 kn u Economy kvaliteti. Ovo o čemu vi govorite sigurno nije Premium klasa tinte. Inače napuniti ove kazete je luk i voda. |
Citiraj:
ne nego 350ml, a to bas i nije 280kn A meni ce biti dobra za ono sta mi treba, ne mislim printat fotografije ili nesto zahtjevno! |
Citiraj:
Kad vam nestane jedna boja ili ukoliko zaglavite na carini jer carinik ne želi progutati priću da 20 kazeta nije neka trgovačka varijanta, znat ćete gdje se mozete javiti. |
Se ti bavis i punjenjem tonera za laserske pisace? Imam Brother HL-1250, ako da zanima me koliko kosta punjenje za 3000 a koliko za 6000 stranica!
|
Citiraj:
manje ne može |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pasivan spremnik. Čišćenej noža za doziranje tonera nema smisla. |
Ako mi mozete dati adresu, da znam donijeti toner na punjenje!
I jos jedno pitanje nakon punjenja tonera, da li ce ostajati one crte kod ispisa? |
Citiraj:
http://adriatix.hr/Radrni/Karta.htm |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32. |