![]() |
Epson SX 115 i windows 7
pozdrav svima
nedavno sam kupio racunalo sa windows 7 preinstaliranim i printer epson sx 115. kada ustekam printer (preko USB-a naravno) windowsi ga prepoznaju i pocnu instalirat software za njega, i jave da nisu uspijeli u instalaciji. Odem u Device manager i tamo vidim da ima Unknown Device sa usklicnikom na njemu, u objasnjenju greske mi pise da je oznaka greske kod43 (bas ne pomze puno). Krenuo sam instalirat drivere sa cd-a i kada dode do dijela gdje bih trebao testirat komunikaciju sa printerom javi gresku da ga ne moze naci (printer je ustekan i u struju i u komp znaci i upaljen je). Posumljao sam da je mozda krivo to sto driveri ne valjaju pa sam skinuo bas za win7 drivere ali i oni isto dok dode do testiranja komunikacije stanu i jave gresku. ako odem na rucno odredivanje porta uopce mi ne ponudi USB kao opciju. Dali je imao tko slicnih problema? znam da ne mozete puno pomoc, ali dal ima tko slicni printer a da mu radi? i koji su forumi podrske od epsona, trazim ali ne mogu nista naci, tamo bih mozda imao vise srece. hvala unaprijed na odgovorima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |