![]() |
Gdje nabaviti filmske kino plakate/postere
Vjerujem da se kod nas do toga dolazi skoro pa nikako osim moljakanjem tete za kino pultom...
Više me zanima postoji li neki dobar seller na ebayu, online trgovina ili bilo šta slično gdje bi mogao potražiti neke filmske plakate. Zasad sam našao ovog: http://stores.ebay.co.uk/Picturetrader Ima odličan izbor, ali nema što meni treba (točnije, imat će, ali po cijeni od 60 GBP). Pored toga prelistah moviegoods.com i movieposters.com... Ima 3-4 dana kako guglam. Pucajte :chears: |
To i mene zanima.
Ima on postere, ali nisu to svi. Npr. 300 poster, kojeg onak tražim već dugo, koji je kod nas u videotekama bio nema ovaj čovo... Ono sa krupnim planom Gerarda iliti Leonide... Avatara bih isto kupio :D |
Mene konkretno zanima Moon. Dobio sam ponudu za 60 funti, oriđiđi UK quad poster... Ali 60 funti mi je mnogo, da je 40 onda bi se već isprsio jer je stvar prema prvim informacijama vrlo rijetka i tiskana u limitiranom broju. A ja s druge strane nisam neki zagriženi kolekcionar nego mi se samo sviđa :)
|
Citiraj:
Radije bih si našao negdje ako ima highres fotka postera i dao tiskat poster :) |
Najbolje što je google izbacio je 1700x2500 300dpi. Sam bog zna kako bi to ispalo :)
|
Citiraj:
BTW jebemu mater i burn in, ostale mi crte u matrici kvragu... :D:D:D WARNING za gornju sliku :p |
i ja sam se zanimao za to....i dva postera sa ebaya mi dolaze od polovice 11mj. :S ima ih jeftinih i odličnih...ali očito su tu neki problemi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, dobra stranica: http://www.allposters.com Pristojne cijene, nisam još proučio P&P uvjete. |
Citiraj:
hmmmm, ja bi to, kak se to radi i s cim? par crtica ak nije problem... |
Pa guglaj convert raster into vector ili tak nes. PR dio nikad nisam osobno radio, a niti necu tako da... :)
|
Citiraj:
Moćni su vectori, ali trejsati iz rastera u vektor format je perverzija samo takva :) Zato me i zanimalo na što točno misliš jer ovo ne želim raditi. Uglavnom, snašao sam se preko photoshop resize plugina Alien Skin Blow Up - daje puno bolje rezultate kod resajzanja nego sam photoshop. A s druge strane, čekam prvi u nizu postera sa ebaya :) |
ma guglah, al sam mislil da znas neki relativno jednostavan nacin koji ja nisam nasao... uglavnom fora, al jao braco...
|
I napokon stigao vražji Moon, doduše repro i hrvatiziran.. Po vrlo povoljnoj cijeni. Ima da ga gledam dok mi se ovi krugovi ne upeku u oči :)
http://www.imagesforme.com/show.php/989438_IMG3725.jpg Pitanje: Zna netko provjereno gdje ima za kupiti gotovih okvira za ovakve postere (27x40" 70x100cm) uključujući i pleksi/staklo? (u Puli) Čujem ima u Baumaxu, Emmezeti, Kiki i sl. al toga nema kod nas. |
Citiraj:
|
Tako nešto se kreću cijene i po ebayu, oko 150-200kn. Ma ako je 150kn - uzimam odmah dva!
|
Ako imate u planu ići u gardaland, uplatite nešto sitno više i posjetite i movieland, ima brutalnih stvari iz svih filmova pa i postera. Ja si ubo origigi poster Pulp fiction koji mi je sad iznad kompa :)
|
Malo si promasija.. ovo nije oglasnik ;)
|
sad sam se ponovo zarazio sa posterima :D
morat ću uzet neki od špageta:gringo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:28. |