![]() |
bs player problem
zašto neće da mi otvori titlove u bs-u.na drugim programima mi rade.
|
Pokupil budem ban radi nekostruktivnih i nimalo korisnih postova u vezi BSplayera...
Zato jer je BSplayer sranje i ako ti radi s drugim playerima, zbog čega se opće zamaraš s BSplayerom.
"> |
zato što mi je najbolja slika na bs-u.
|
Onda i dalje koristi taj player i gubi san oko titlova, umjesto da neki od drugih playera koje koristiš (i s kojima ti rade titlovi) podesiš kak spada po pitanju slike.
BSplayer je ovisan o vanjskim "faktorima" i dok god pravilno ne složiš sam player ili vanjski (npr. VobSub) filter/dekoder zadužen za titlove - imal budeš problema s titlovima. |
da ne otvaram novu temu(a mod moze premjestiti temu u soft problemi ;) ). dakle imam bs player, i nece mi prikazivati nasa slova č i ć, dok šđ prikazuje. č i ć prikazuje kao ono a sa tockicama gore i tak.
frisko sam stavio windose i sam player, prije sam ga takodjer koristio i nije bilo problema. u windowsima mi rade sva slova normalno jelte. bs player volim jer mi sam nadje odmah titlove cim pokrenem neki film. |
bs player ne koristim, pa ne garantiram 100%-tnu uspješnost, no problem/rješenje ti se krije u C:/windows/fonts folderu.
|
evo nakon mukotrpnog guglanja naso sam rjesenje :D : Pod Subtitles > subtitles properties > Font > Script > Central European..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |